• Stiri

Analiza bancara cu Tableau Software

Data: 18 septembrie 2013

Sursa: Romsym Data


Soluția de tip rapid-fire business intelligence oferită de Tableau permite oricărei persoane din organizație să analizeze și să ințeleagă datele mai rapid decăt utilizănd oricare altă soluție, cu doar o fracțiune din costuri și resurse.

Easy to Use, Easy to Love

Ce se poate realiza cu Tableau

Utilizatorii pot vedea și înțelege datele, rapoartele și tablourile de bord mai rapid utilizând tehologia unică de vizualizare analitică oferită de Tableau. Ei pot astfel să descopere tendințe ce ar fi imposibil de găsit utilizând soluții tipice de business intelligence. Întrucât se află la comanda programului pot să lucreze de 10 sau de 100 de ori mai rapid. Pot să distribuie tablouri de bord pe web sau rapoarte și grafice cu doar câteva click-uri. Rezultatul soluției rapid-fire buiness intelligence oferită de Tableau? Decizii mai bune, mai rpede, oportinități noi identificate, creșterea veniturilor, economie de costuri, un plus de valoare pentru companie.

Nu sunt necesare proiecte indelungate și costisitoare de implementare. Organizația poate beneficia de soluțiie Tableau pentru analiză, business intelligence, tablouri de bord sau raportate în cateva minute de la descărcarea programului.

Utilizatorii se pot conecta la aproape orice sursă de date în câteva minute, indiferent dacă vorbim despre un data warehouse sau o foaie de calcul tabelar. Sau pot extrage datele în memorie și utiliza motorul de procesare integrat pentru a obține un timp de răspuns mai rapid pentru fisiere de 10 milioane, 100 de milioane sau chiar un miliard de înregistrări. Analiza oricărui tip de date, de orice dimensiune este simplă, utilizând o interfață de tip drag-and-drop și necesită foarte puțină instruire.

Directorii IT și angajații aleg să utilizeze Tableau deoarece accelerează și simplfică soluția BI, oferind în același timp posibilități de securizare și control.

Capabilități cheie pentru domeniul bancar

Băncile se disting unele de altele prin calitatea seviciilor oferite. Cu Tableau acestea pot să ofere clienților un nou nivel de înțelegere a informațiilor și se pot distinge de concurență. Băncile utlizează Tableau pentru analize bancare și business intelligence și pot:

· Oferi instrumente web pentru clienți și personalul de vânzări pentru a urmări valoarea economiilor și a investițiilor.

· Oferi analize de tip what-if ce ajută clienții să înțeleagă efectele modificărilor din cadrul deciziilor de investiții.

· Monitoriza împrumuturile și administra riscurile cu ajutorul tablourilor de bord interactive.

· Produce rapoarte dinamice pentru conturile ce necesită atenție.

Altele

Cel mai asteptat eveniment din industria IT - Romsym Day 2018! - 25 octombrie 2018
Vulnerabilitatea parolelor slabe - 06 septembrie 2018
M270 de la WatchGuard surclaseaza competitia - 08 august 2018
Red Hat OpenStack Administration 1 (CL110) - 07 august 2018
NComputing a lansat RX-RDP - 07 august 2018
Importanta instruirii Red Hat - 06 august 2018
Navicat lanseaza Navicat pentru MongoDB - 06 august 2018
MailStore Server pentru Office 365 - 03 august 2018
AuthPoint - un serviciu gestionat - 02 august 2018
WatchGuard Cloud suporta si se integreaza cu AuthPoint - 01 august 2018

| Stiri |