• Stiri

XenDesktop 7.5 de la Citrix simplifica furnizarea de desktop-uri si aplicatii Windows virtuale Cite

Data: 26 martie 2014

Sursa: www.citrix.com


Organizatiile vor putea beneficia de elasticitatea tehnologiei "Hybrid Clouds" si securitatea oferita de sistemul de gestionarea a dispozitivelor mobile(MDM).

Infrastructura virtuala de desktop-uri si aplicatii poate acum sa creasca, sa se transforme si sa se dezvolte

XenDesktop 7.5 furnizeaza organizatiilor puterea de a-si dezvolta, creste si transforma infrastructura IT virtuala de desktop-uri si aplicatii fara a investii capital in plus ci doar prin folosirea beneficiilor economice si innovatoare aduse de sistemul cloud.

- Provizionarea catre o infrastructura cloud - Numai XenDesktop poate proviziona workflow-ul de la aplicatii sau desktop-uri catre infrastructuri cloud private sau publice si de asemenea pastreaza intacta si infrastructura virtuala.

- Orice Cloud - suporta infrastructurii cloud precum Amazon Web Services sau orice cloud public bazat pe Citrix Cloud Platform sau cloud privat construit pe baza Citrix Cloud Platform. Suport pentru Windows Azure va fi valabil in viitor.

Puterea sistemului AppDNA este acum inclusa in XenDekstop

AppDNA reduce timpul necesar pentru virtualizarea aplicatiilor cu scopul furnizarii acestora utilizatorilor prin automatizarea acestui proces,astfel timpul necesar este redus cu pana la 90% in timpul migrarii de aplicatii si gestionarea ciclului de viata al acestora.

Promovarea Mobilitatii


Mobile Device Management este o tehnologie pe care fiecare organizatie ar trebui sa o prezinte angajatilor cu scopul de a garanta conectivitate continua a dispozitivelor mobile fara a compromite securitatea infrastructurii sau pierdere de date.

Acces la PC de tip Remote

XenDesktop 7.5 are inclus functia Wake-on-Lan in pachetul Remote PC Acces pentru ca utilizatorii sa poata sa isi acceseze PC-ul la orice ora, chiar daca PC-ul este stins sau in starea suspended. Astfel Citrix sustine initiativele Green Computing.


Suportul pentru interfata Web este inclus in XenDesktop 7.5 astfel IT-ul poate sa isi valorifice investitia in interfata Web pe parcursul migrarii catre o noua arhitectura Flex Cast.

Altele

Cel mai asteptat eveniment din industria IT - Romsym Day 2018! - 25 octombrie 2018
Vulnerabilitatea parolelor slabe - 06 septembrie 2018
M270 de la WatchGuard surclaseaza competitia - 08 august 2018
Red Hat OpenStack Administration 1 (CL110) - 07 august 2018
NComputing a lansat RX-RDP - 07 august 2018
Importanta instruirii Red Hat - 06 august 2018
Navicat lanseaza Navicat pentru MongoDB - 06 august 2018
MailStore Server pentru Office 365 - 03 august 2018
AuthPoint - un serviciu gestionat - 02 august 2018
WatchGuard Cloud suporta si se integreaza cu AuthPoint - 01 august 2018

| Stiri |