• Accordent PresenterONE

Distributie / Accordent PresenterONE

Ce este Accordent PresenterONE?
PresenterONE este o suita de instrumente software de creatie care permit creatorilor de continut sa realizeze prezentari interactive pentru puternica platforma RealPlayer. Acum utilizatorul poate adauga si sincroniza audio si video cu slider-le PowerPoint slides si apoi sa le trimita celor interesati prin Internet sau prin intranet-ul organizatiei. PresenterONE exista in 3 versiuni Basic, Standard Edition si Live care ofera seturi unice de facilitati care se pot adapta oricaror nevoi sau bugete.

Cine foloseste Accordent PresenterONE
PresenterONE este o platforma ideala pentru corporatii, universitati si agentii guvernamentale, care doresc un mediu de creatie usor de folosit si ieftin. Peste 2000 de clienti de la firme mici pana la cele din Fortune 500 folosesc produsele software Accordent ca parte esentiala a strategiei lor de comunicare.

PRESENTERONE BASIC
PresenterONE Basic ofera o cale facila de a incepe crearea de prezentari profesionale. Produsul permite creatorilor de continut sa creeze prezentari profesionale cu o demand RealMedia si slide-uri PowerPoint sincronizate toate afisate in RealPlayer- fara a fi necesara scrierea de cod, intrucat toate folosesc un instrument bazat pe wizard.

- Suport On demand RealMedia
- Slide-uri PowerPoint sincronizate
- Autopublicare pe CD sau la cerere
- Interfete personalizabile
- Prezentari cu o durata de pana la 15 minute

PRESENTERONE STANDARD EDITION
Disponibil ca upgrade la PresenterONE Basic sau ca soft de sine statator, PresenterONE SE permite utilizatorilor sa creeze prezentari convingatoare care contin fisiere on demand RealMedia cu lungime nelimitata, slide-uri PowerPoint si URL-uri sincronizate, precum si o mare varietate de optiuni de indexare. Datorita suportului pentru URL-uri, utilizatorii pot imbunatati prezentarile cu Flash, web-tour-uri, gif-uri, jpeg-uri si orice alt timp de continut web.

- Suport On demand RealMedia
- Slide-uri PowerPoint sincronizate
- URL-uri sincronizate
- Indexare
- Autopublicare pe CD sau la cerere
- Interfete personaliabile
- Prezentari cu lungime nelimitata

PRESENTERONE LIVE
Disponibil ca un upgrade de la PresenterONE Basic si SE sau ca produs de sine statator, PresenterONE Live ofera un set de facilitati superioare si anume suport live si on demand RealMedia, slide-uri PowerPoint si URL-uri sincronizate si interactivitate imbuntatita. Cu PresenterONE Live, creatorii de continut pot crea intrebari de diferite tipuri si cercetari cu rapunsuri in timp real.

- Suport On demand RealMedia
- Suport Live RealMedia
- Slide-uri PowerPoint sincronizate
- URL-uri sincronizate
- Interactivitate imbuntatita: Polling, Trivia, Surveys
- Indexare
- Prezentari cu lungime nelimitat
- Interfete personalizabile
- Machete avansate


Alte produse similare