• Accordent PresenterPLUS

Distributie / Accordent PresenterPLUS

Ce este Accordent PresenterPLUS?
PresenterPLUS este destinat exclusiv pentru on demand media. Datorita varietatii facilitatilor sale de productie, editare si previzualizare, PresenterPLUS reprezinta instrumentul perfect pentru crearea de prezentari rich media convingatoare.

Cine foloseste Accordent PresenterPLUS?
Peste 2000 de clienti, de la companii Global 1000 la universitati si agentii guvernamentale folosesc PresenterPLUS pentru a realiza instruiri, seminarii si conferinte de calitate superioara datorita tehnologiei rich media.

Ce se poate face cu Accordent PresenterPLUS?
Se pot realiza prezentari media nelimitate, ca marime, care contin atat slide-uri cat si URL-uri sincronizate. Datorita suportului complet pentru sincronizarea URL-urilor, utilizatorii pot sincroniza animatii Flash, pagini web, jpeg-uri, gif-uri, oportunitati e-commerce si orice continut Web cu propriile prezentari on demand.

Cu PresenterPLUS nu mai este necesar ca utilizatorul sa isi programeze deplasarile sau sa inchirieze sali de conferinta. Isi poate face oricand prezentarea si nu mai este necesara deplasarea audientei.

Cu Accordent's PresenterPLUS, oricine poate crea prezentari media profesionale. Nu mai este nevoie ca utilizatorul sa depinda de expertii in IT sau de grupul de media streaming.

Organizatii din lumea intreaga folosesc PresenterPlus pentru eLearning, instruire, certificari, Webinars, invatamant la distanta, suportul clientilor, publicitate si multe altele.


Alte produse similare