• Belkasoft Evidence Center 2018

Distributie / Belkasoft Evidence Center 2018

Belkasoft Evidence Center 2018 este o solutie completa pentru: obtinerea, localizarea, extragerea si analizarea de dovezi digitale stocate in calculatoare, dispozitive mobile, RAM si cloud.

Rezumat
Belkasoft Evidence Center simplifica sarcinile unui investigator ce include: obtinerea, cautarea, analizarea, stocarea si partajarea de dovezi digitale localizate pe calculatoare, dispozitive mobile, RAM si cloud. Solutia va extrage rapid dovezile digitale din mai multe surse, prin analizarea de: drive-uri hard, imagini de drive, cloud, memorie, backup-uri (iOS, Blackberry si Android), UFED-uri, JTAG-uri si "chip-off dumps". Evidence Center va analiza automat sursele de date si va prezenta cele mai importante artefacte investigatorului, pentru analiza si examinare.

Examinare Completa
Produsul poate obtine si analiza peste 800 de tipuri de artefacte, de exemplu: artefacte de email, artefacte de navigator Web, artefacte cloud, fisiere criptate si volume, date de geo-locatie, imagini, date P2P, registrii, fisiere de sistem, video-uri etc. De asemenea, solutia poate sa extraga date din sistemele de operare, precum: Windows, Linux, MacOS X, iOS, Android, Windows Phone, Blackberry etc.

Cautare Avansata
Evidence Center 2018 cauta si date ascunse sau criptate si, de asemenea, scaneaza si locurile anormale in care acestea se pot afla. Solutia poate examina si formate necunoscute sau date corupte sau sterse, pentru a descoperi dovezi ascunse. Sistemul de cautare avansata include functii cum ar fi cautarea in: spatiu nealocat, $MFT, $Log, "Volume Shadow Copy si alte locuri ascunse din sistemul de operare.

Eficienta Si Viteza
Produsul ii permite investigatorului sa caute informatii mult mai rapid decat alte solutii si nu indexeaza fiecare fisier descoperit pe sursa de date, ci indexeaza doar artefactele relevante pentru o Ancheta digitala. Solutia foloseste in mod efficient CPU pentru cresterea vitezei de procesare si, de asemenea, codul-sursa al produsului este eficient si special creat pentru investigatii digitale.

Pret Acceptabil

Belkasoft Evidence Center ofera unelte si functii avansate destinate anchetelor digitale, la un pret acceptabil. Functiile de analiza sunt prezente si in cele mai de baza versiuni ale produsului, iar "upgrade-urile" pentru licenta pot fi achizitionate separat, fara costuri aditionale.

Licentiere Flexibila

Cea mai simpla si ieftina licenta este creata sa functioneze pe un singur calculator.
Licenta "Floating" vine inclusa cu un"dongle" USB, ce permite functionarea solutiei pe mai multe masini (acel dongle trebuie sa fie conectat).
Editia Portabila nu trebuie instalata, deoarece produsul este pre-instalat pe un dispozitiv de stocare (ex: USB Stick, Hard).
Editia "Network " permite un numar nelimitat de instalari si un numar fix de conexiuni concurente. Aceasta optiune vine cu un"dongle" de retea si "dongle-uri" aditionale USB.
Beneficii

Este O Solutie Completa
Produsul poate obtine si analiza peste 800 de tipuri de artefacte, de exemplu: artefacte de email, artefacte de navigator Web, artefacte cloud, fisiere criptate si volume, date de geo-locatie, imagini, date P2P, registrii, fisiere de sistem, video-uri etc. De asemenea, Solutia poate sa extraga date din sistemele de operare precum: Windows, Linux, MacOS X, iOS, Android, Windows Phone, Blackberry etc.

Reduce Timpul Si Efortul Asociat Anchtelor Digitale
Spre deosebire de alte solutii destinate anchtelor digitale, Belkasoft Evidence Center nu are nevoie de prezenta continua a unui investigator. Majoritatea sarcinilor de rutina sunt automatizate si astfel timpul irosit de un investigator este multe redus.

Solutie Puternica
Produsul descopera si analizeaza 90-95% din datele prezente pe un dispozitiv. Investigatorul poate sa se foloseasca de functiile de analiza puternice, pentru examinari de baza. Ex: SQLite Viewer, Hex Viewer, Registry Viewer, pentru localizarea datelor greu de obtinut.

Solutie Destinata Anchetelor Digitale

Evidence Center este creat special pentru a face fata cerintelor expertilor si investigatorilor.
Rapoartele sunt complete si customizabile si, cel mai important punct, pot fi folosite in procese.

Licentiere Flexibila

Cea mai simpla si ieftina licenta este creata sa functioneze pe un singur calculator.
Licenta "Floating" vine inclusa cu un "dongle" USB, ce permite functionarea solutiei pe mai multe masini
(acel dongle trebuie sa fie conectat).
Editia Portabila nu trebuie instalata, deoarece produsul este pre-instalat pe un dispozitiv de stocare (ex: USB Stick, Hard).
Editia "Network " permite un numar nelimitat de instalari si un numar fix de conexiuni concurente. Aceasta optiune vine cu un"dongle" de retea si "dongle-uri" aditionale USB.

Capabilitati

Examinare Completa Pentru Calculatoare Si Dispozitive Mobile
Solutia suporta toate sistemele de operare majore, destinate calculatoarelor si dispozitivelor mobile.
Belkasoft Evidence Center este creat special pentru anchete digitale ce implica calculatoare si dispozitive mobile. Solutia poate sa examineze: drive-uri logice si hard, imagini, imagini virtuale, backup-uri dispozitive mobile, imagini UFED, JTAG etc.

Analiza Completa

Produsul poate obtine si analiza peste 800 de tipuri de artefacte in mod automat si functia "Convenient Evidence Search" poate filtra aceste rezultate in functie de cerintele investigatorului.

Extragere Avansata
Belksoft Evidence Center permite obtinerea de date ce au fost sterse sau nu au ajuns sa fie stocate pe "hard drive" (continut RAM, fisiere PAGE). De asemenea, functia "BelkaCarving" permite reconstructia de date, din date fragmentate ce altfel nu ar fi accesibile.

Native SQLite Parsing
Aceasta functie recupereaza baze de date SQLite ce sunt corupte sau incomplete si, de asemenea, restaureaza intrari sterse. De asemenea, solutia proceseaza si spatiu nealocat SQLite si "write-ahead logs" sau "journal files".

Analiza "Live RAM"
Evidence Center poate sa extraga informatii critice din memoria RAM. Ex: istorice de navigator sterse, "private browser", chat online, retele sociale, folosire cloud. Belkasoft Live RAM Capturer este o unealta puternica de analiza pentru recuperarea de date din "dumb memory".

Instrumente Folositoare
PList, Registry, si SQLite permit analizarea completa a datelor si descoperirea datelor ascunse.

Anchete Low-Level
Belkasoft Evicence Center poate fi echipat cu functii precum: File System Explorer, Hex Viewer si Type Converter pentru examinarea si analizarea in detaliu a continutului unui dispozitiv.

"Script-ing"
Belkasoft poate fi folosit cu script-uri pentru automatizarea rutinelor si extinderea functionalitatii produsului.


Cerinte Sistem

Calculatoare

- Sisteme de operare: Windows (toate versiunile, inclusiv Windows 10), Mac OS X, Unix- (Linux, FreeBSD, etc.)
- Dispozitive Stocare: hard drive-uri si dispozitive de stocare
- Imagini Disc: EnCase, L01/Lx01, FTK, DD, SMART, X-Ways, Atola, DMG
- Masini Virtuale: VMWare, Virtual PC, VirtualBox, XenServer.
- Memorie: RAM dumps, Hibernation files, Page files
- Sisteme Fisiere: FAT, exFAT, NTFS, HFS, HFS+, ext2, ext3, ext4, YAFFS, YAFFS2

Dispozitive Mobile
- Sisteme Operare: iOS (iPhone/iPad), Android, Windows Phone 8/8.1, Blackberry
- Surse Date: Mobile backups, UFED dumps, chip-off dumps, JTAG dumps

Artefacte Extrase

Imagini Si Video
- Format Imagini Suportate: 3FR, ARW, BAY, BMP, BMQ, CAP, CINE, CR2, CRW, CS1, CUT, DC2, DCR, DDS, DIB, DNG, DRF, DSC, EMF, ERF, EXIF, EXR, FAX, FFF, G3, GIF, HDR, IA, ICO, IFF, IIQ, J2C, J2K, JFIF, JNG, JP2, JPE, JPEG, JPG, K25, KC2, KDC, KOA, LBM, MDC, MEF, MNG, MOS, MRV, NEF, NRW, ORF, PBM, PCD, PCT, PCX, PEF, PFM, PGM, PIC, PICT, PNG, PNM, PPM, PSD, PTX, PXN, QTK, RAF, RAS, RAW, RDC, RLE, RPBM, RPGM, RPPM, RW2, RWZ, SGI, SR2, SRF, STI, TGA, TIF, TIFF, WBM, WBMP, WMF, XBM, XPM.
- Analiza imaginilor pentru detectarea manipularii folosind modulul "Forgery Detection plugin" (extra modul)
- Urmatoarele formate pot fi "carved": GIF, JPEG/JPG, PNG, BMP, WMF
- Format Video Suportat: 3GP, 3G2, ASF, AVI, DIVX, DRC, F4A, F4B, F4P, F4V, FLV, IFO, M2V, M4P, M4V, MK3D, MKA, MKS, MP2, MP4, MKV, MOV, MPE, MPEG, MPG, MPV, NSV, OGG, OGV, QT, RM, RMV8, SVI, TS, VOB, WEBM, WMV
- Analiza " Key frame available" for 3GP, 3G2, AVI, MP4, MPEG, MPG, WMV, MOV videos


Clienti Email
- Outlook 2013, 2010, 2007 si mai vechi, Outlook Express
- Apple Mail
- Android Mail
- Blackberry Mail
- Gmail, Hotmail, Yahoo Mail
- Windows Live Mail
- Mozilla Thunderbird
- The Bat
- Mail.ru, Yandex Mail
- MIME, EML, MBOX, MSG Emails.

Navigatori Web Suportati
- Edge
- Google Chrome
- Internet Explorer
- Mozilla Firefox
- Opera
- Safari

Aplicatii Pentru DIspozitiv Mobile

- Android:
Standard Apps
o Calendar
o Calls
o Contacts
o Installed Applications
o SMS
Browsers
o Baidu
o Chrome
o Default Browser App
o Dolphin
o Firefox
o Maxthon
o Mercury
o Opera
Messengers
o AIM
o Badoo
o BBM
o Brosix
o ChatON
o CommFort
o eBuddy XMS
o Facebook Messenger
o FireChat
o Fring
o Google+
o Grindr
o Growlr
o Hangouts
o HeyTell
o ICQ
o Im+
o IMO
o KakaoTalk
o KateMobile
o Kik
o Line
o Mail.ru Agent
o MeetMe
o Meow Chat
o NextPlus
o Odnoklassniki
o ooVoo
o Paltalk
o Skype
o Slack
o Snapchat
o Tango
o Telegram
o Text Plus
o Textie
o TextMe
o Touch
o Tumblr
o Twitter
o Viber
o Vipole
o Vkontakte
o Voxer
o Wamba
o WeChat
o WhatsApp
o Xabber
o Yahoo Messenger
o YouMagic
Other Apps
o Any.do
o Evernote
o Foursquare
o Gettaxi
o Instagram
o LinkedIn
o Pinterest
o Pokemon GO
o Richnote
o Sina Weibo
o Swarm
o Tinder
o Uber
o Whisper
o YandexTaxi
o Zalo
o Zello
Payment Systems
o Android Bitcoin Wallet
o Bitcoin Armory Wallet
o Bitcoin Core Wallet
o Jaxx
o Qiwi Wallet

- iOS:
Standard Apps
o Calendar
o Calls
o Contacts
o SMS
o Tasks
Browsers
o Chrome
o Dolphin
o Firefox
o Maxthon
o Mercury
o Opera
o Safari
Messengers
o Brosix
o ChatOn
o eBuddy XMS
o FireChat
o Fring
o Grindr
o Growlr
o HeyTell
o ICQ
o Im+
o IMO
o KakaoTalk
o Kik
o Line
o MeetMe
o Meow Chat
o NextPlus
o Odnoklassniki
o ooVoo
o Paltalk
o Recents
o Skype
o Tango
o Text Plus
o Textie
o TextMe
o Touch
o Tumblr
o Twitter
o Viber
o Vipole
o WeChat
o WhatsApp
o Yahoo Messenger
Other Apps
o Any.do
o Evernote
o Gettaxi
o LiveMe
o Pokemon GO
o Richnote
o Tinder
o Uber
o Whisper
o Zello

- Blackberry:
Standard Apps
o Calendar
o Calls
o Contacts
o Notes
o SMS
o Voice Mail

Mesagerie Instanta
- &RQ
- Adium
- AIM
- AIM Express
- aMSN
- Badoo
- Brosix
- BBM
- ChatOn
- Chatzilla
- CommFort
- Contacts
- Digbsy
- eBuddy XMS
- eM Client
- Emesene
- Empathy
- Facebook Messenger
- Fire
- FireChat
- Fring
- Gadu-Gadu
- Gajim
- Gigatribe
- Google+
- Google Hello
- Google Talk
- Grindr
- Growlr
- GTalk
- Hangouts
- Hey Tell
- Hotmail
- iChat
- ICQ
- Im+
- IMO
- InstantBird
- Ircle
- Jclaim
- Jitsi
- Kadu
- KakaoTalk
- KateMobile
- Kik
- KMess
- Kopete
- Line
- Mail.ru Agent
- Meebo
- MeetMe
- MeowChat
- Mercury
- MessageMe
- Messenger Plus!
- Miranda IM
- mIRC
- MSN/Live Messenger
- MySpace IM
- Nate ON
- NextPlus
- Nimbuzz
- Odnoklassniki
- ooVoo
- Paltalk
- Pidgin
- Psi
- Recents
- QIP
- QIP Infinum
- QQ
- qutIM
- SIM
- Skype
- Slack
- Snak
- Snapchat
- Tango
- Team Viewer
- Telegram
- Text Plus
- Textie
- TextMe
- Touch
- Trillian
- Tumblr
- Twitter
- Viber
- Vipole
- Virtus
- Vkontakte
- Voxer
- Wamba
- WeChat
- WhatsApp
- Xabber
- XCHat Acqua
- Yahoo! Messenger
- Ya-Online
- YouMagic
- Zello

Documente "Office"
- Microsoft Office: Excel (.xls, .xlsx), Word (.doc, .docx), PowerPoint (.ppt, .pptx)
- Open Office: Documents (.odt), Spreadsheets (.ods), Presentations (.odp)
- PDF
- RTF

Software Peer-to-Peer
- Area Galaxy
- eMule
- Frostwire
- Gigatribe
- Shareaza
- Torrent

Retele Sociale, Servicii Cloud si Jocuri Online
- Retele Sociale: Bebo, Facebook, Facebook Messenger, Google+, Myspace, Odnoklassniki, Orkut, Twitter, VKontakte
- Servicii Cloud: Dropbox, Flickr, Google Drive, SkyDive, OneDrive, Yandex Disk
- Jocuri Online: Karos, Lineage, World of Warcraft

Registrii Windows
- Conturi
- Autorun (USBs, CDs, DVDs)
- Common file dialogs
- Computer name
- Event log location
- Internet Explorer
- List of USB devices ever connected to the system
- List of mounted devices
- MS Paint
- Network cards
- Operating system version and installation date
- Prefetch files
- Program startup
- Recently opened and saved documents for MS Office Word, Excel, PowerPoint
- Search Assistant
- Shellbags
- System shutdown time
- Timezone
- Trillian
- UserAssists
- User name and SID
- Windows Explorer
- Windows Media Player
- Wireless profiles


Fisiere Criptate Si Volume
- Acrobat 3.0, 4.0, 5.0, 6.0, 7.0, 8.0, 9.0
- eBook document
- Symantec ACT! 2.0, 3.0, 4.0, 2000
- ACT! by Sage 2005, 2006, 2007, Sage 2008, 2009
- Apple iTunes PLIST
- BestCrypt 6.0, 7.0, 8.0
- FileMaker Pro 3.0, 4.0, 5.0, 6.0, 7.0, 8.x, 9.0, 10.0, 11.0
- ICQ 2000 - 2003 (.dat), 99a (.dat)
- ICQ Lite (.fb)
- Lotus 1-2-3 1.1+
- Lotus Notes 4.x, 6.x, 7.0, 8.0
- Lotus Notes Client
- Lotus Organizer 1.0, 2.0, 3.0, 4.0, 5.0, 6.0
- Lotus WordPro
- Mac OS Keychain
- MS Access 2.0
- MS Access 2.0 System Database
- MS Access 95, 97, 2000, 2002, 2003, 2007, 2010, 2013
- MS Access 97 System Database, 2000 System Database, 2003 System Database, 2007 System Database, 2010 System Database
- MS Backup
- MS Excel 4.0, 5.0, 95, 97, 2000, 2002, 2003, 2007, 2010, 2013
- MS Pocket Excel
- MS Mail
- Money 99 or earlier, 2000 - 2007
- MS OneNote 2003 Section, 2007 Section, 2010 Section
- MS Outlook 2000 Personal Storage, 2003 Personal Storage, 2007 Personal Storage, 2010 Personal Storage
- MS Outlook 2000 Form Template, 2003 Form Template, 2007 Form Template, 2010 Form Template
- MS PowerPoint 2002, 2003, 2007, 2010, 2013
- MS Project 95, 98, 2000, 2002, 2003, 2007
- MS Schedule Schedule+ 1.0, 7.x
- MS SQL 2000, 2005, 2008
- MS Word 1.0, 2.0, 3.0, 4.0, 5.0, 6.0, 95, 97, 2000, 2002, 2003, 2007, 2010, 2013
- MYOB earlier than 2004, 2004-2009
- Norton Backup
- Paradox Database
- Peachtree 2002 - 2006, 2007
- PGP Desktop Zip
- PGP Desktop Private Keyring
- PGP Desktop Virtual Disk
- PGP Desktop Self-Decrypting Archive
- Quattro Pro 5 - 6, 7 - 8, 9 - 12, X3, X4
- QuickBooks 3.x - 4.x, 5.x, 6.x - 8.x, 99, 2000-2012
- Quicken 95/6.0, 98, 99, 2000, 2001, 2002, 2003, 2007-2012
- RAR Archives
- Remote Desktop Connection Document
- Visual Basic for Applications Projects
- WordPerfect 5.x, 6.0, 6.1, 7 - 12, X3, X4
- Zip Archives
- 7-Zip Archives


Alte produse similare