• Cute HTML

Distributie / Cute HTML

CuteHTML® este un produs software esential pentru orice webmaster. Editarea facila a paginilor Web si integrarea cu CuteFTP, precum si resursele mici pe care le foloseste, il fac instrumentul ideal pentru modificari rapide a paginilor Web locale sau aflate la distanta.

CuteHTML ofera capacitatea de a realiza managementul tuturor aspectelor programarii de la conformitatea browser-ului pana la controlul si managementul codului.

• Cod pentru anumite browser-e pentru o compatibilitate mai buna. Selecteaza tag-uri pentru anumite browser-e auto-completion "tag tips" din fereastra de editare, converteste culorile "high" in culori sigure pentru browser etc.
• Face cu usurinta distinctia intre HTML si cod Text sau Perl prin folosirea facilitatilor de colorare a sintaxei. Refoloseste scripturile comune prin intermediul facilitatii "save/load snippet", creeaza si insereaza tabele, link- uri si imagini prin folosirea asistentilor incorporati, si chiar editeaza macheta implicita de startup pentru o mai mare flexibilitate.
• Asigura calitatea lucrarii, produce cod curat, corect si optimzat prin folosirea unei mari varietati de instrumente de validare si verificare.
• Realizeaza task-uri avansate cum ar fi maparea imaginilor si transferul de fisiere.


Alte produse similare