• Data Loss Prevention

Distributie / Data Loss Prevention

Data Loss Prevention răspunde la trei întrebări fundamentale:
• Unde sunt datele confidențiale?
• Cum sunt utilizate?
• Cum preveniți pierderea datelor?

Descoperă, Monitorizează și Protejează datele confidențiale
Symantec Data Loss Prevention oferă o soluție unificată de a descoperi, monitoriza și proteja datele confidențiale oriunde sunt stocate sau utilizate. Symantec oferă o acoperire completă a datelor confidențiale pe endpoint, rețea sau sistemele de stocare – chiar dacă utilizatorii sunt în sau în afara rețelei companiei. Prin reducerea semnificativă a riscului, Symantec dă organizațiilor încredere în demonstrarea conformității protejând în același timp clienții, brand-ul și proprietatea intelectuală.Symantec™ Data Loss Prevention Network Discover descoperă rapid informațiile confidențiale expuse oriunde ar fi stocate cu cea mai extinsă acoperire a depozitelor de date din organizație, incluzând servere de fișiere, baze de date, controlul înregistrărilor și a documentelor, depozitele de email, conținut Web și aplicații.

Symantec™ Data Loss Prevention Data Insight urmărește utilizarea fișierelor și ajută în identificarea proprietarilor datelor confidențiale expuse pentru a putea lua măsuri de reparare a acestora.

Symantec™ Data Loss Prevention Endpoint Discover scanează după date confidențiale stocate pe endpoint, incluzând laptop-uri sau desktop-uri pentru a inventora, securiza sau reloca respectivele date.

Symantec™ Data Loss Prevention Network Monitor inspectează toate comunicațiile rețelei incluzând emailul, mesageria instantanee (IM), Web, FTP, P2P și traficul TCP generic pentru a descoperi nerespectarea politicilor de securitate.

Symantec™ Data Loss Prevention Endpoint Prevent monitorizează fișierele descărcate local pe hard disk; transferate prin email, IM, Web sau FTP; copiate pe USB, CompactFlash®, SD™sau alte dispozitive detașabile; scrise pe CD/DVD; copiate sau lipite; capturate prin PrintScreen; și imprimate sau expediate electronic prin fax.

Symantec™ Data Loss Prevention Network Protect protejează automat datele stocate în rețea cu carantină automată, copiere, ștergere sau aplicarea regulilor ERM (Enterprise Rights Management) sau criptare.

Symantec™ Data Loss Prevention Network Prevent oprește proactiv comunicațiile de rețea ce nu respectă politicile de securitate a datelor prin ștergerea condiționată a conținutului sau rutarea mesajelor cu date confidențiale printr-un canal de criptare pentru o livrare securizată.

Symantec™ Data Loss Prevention Endpoint Prevent blochează fișierele ce urmează a fi transferate prin email, IM, Web sau FTP; copiate pe USB, CompactFlash, SD sau alte medii detașabile; scrise pe CD/DVD; capiate sau lipite; capturate prin PrintScreen; imprimate sau trimise prin fax electronic.

Symantec™ Data Loss Prevention Enforce Platform controlează politicile Data Loss Prevention cu o platformă centralizată pentru detecție, workflow de remediere a incidentelor și automatizare, raportare, management al sistemului și securitate.

Contactați specialiștii în securitate ai Romsym Data și programați o întâlnire pentru a stabili detaliile necesare programării unui Risk Assessment!


Alte produse similare