• Filtrararea datelor prin Puresight pentru solutia Wingate Proxy Server

Distributie / Filtrararea datelor prin Puresight pentru solutia Wingate Proxy Server

Filtrararea datelor prin Puresight pentru solutia Wingate Proxy Server

Setul imens al diferitelor informatii disponibile pe Interet, presupune in anumite cazuri existenta unor anumite specificatii colective care ingradesc accesul unui membru din respectiva echipa la un anumit tip de informatie.

Daca in conceptia unui parinte acesta ar dori prohibitia la acces a copiilor sai la pagini Web cu un continut sexual explicit, angajatorii sunt interesati ca angajatii lor sa nu aiba acces la pagini web de pariuri online spre exemplu sau orice alta activitate ce i-ar distrage de la munca.

Raspunsul la toate aceste intrebari poate fi gasit prin PureSight pentru WinGate, in realitate un pulg-in optional pentru WinGate proxy server.

Puresight pentru WinGate este un sistem de recunostere a continutului datelor ce scaneaza traficul initiat de pe statiile retelei in vederea inlaturarii si stoparii la transmitere si vizualizare a celui nedorit. Folosind tehnologii de inteligenta artificiala de la Icognito, Puresight pentru Wingate permite blocarea paginilor web ce contin informatii nedorite, bazat pe un nivel de siguranta si confirmare in sensul in care pagina respectiva contine astfel de specificatii.

Puresight poate fi ajustat astfel incat sa indeplineasca exact nevoile companiei sau ale grupului de lucru. Prin aceasta modalitate de filtrare se permite aplicarea de ban pentru pagini web inadecvate mediului de lucru sau permite utilizatorilor accesul doar la anumite pagini web specificate.

Filtrarea conexiunilor
PureSight pentru WinGate ofera filtrare avansata de continut pentru utilizatori chiar in momentul in care acestia navigheaza pe Internet. Pentru a opri utilizatorii din retea sa aceseze informatii cu un anume continut le catalogati drept inadecvate, PureSight va scana traficul de pe http si va bloca acele pagini care nu corespund criteriului dumneavoastra de filtrare.

Filtrare inteligenta de tip ACR (Artificial Content Recognition)
Folosind motorul de tip ACR de la Icognito, PureSight pentru WinGate foloseste tehnica de inalt nivel in mediu de recunoastere si determinare a continutului activ pentru o pagina web. Lucreaza astfel prin determinarea nivelului de prohibitie pentru continutul paginii respective si permite sau nu accesul la aceasta. (nivelul de obicei va fi setat de administratorul de retea)

Acces sau ban
PureSight pentru WinGate include configuratii atat de tip Acces cat si Ban astfel incat administratorii de retea sa poata filtra informatia in modul dorit prin acces la un anume continut web sau prohibitie pentru cel nedorit.

Configurarea utilizatorilor
PureSight pentru WinGate permite filtrarea continutului ce urmeaza a fi filtrat pentru intreg grupul sau doar pentru un anumit utilizator din lista. Folosind structura de interfata corespunzatoare WinGate se poate administra corespuzator accesul la informatie in functie de optiunile dorite.

Definirea categoriilor
Categoriile prohibitive asupra carora PureSight realizeaza filtrarea se pot extinde si defini corespunzator. Printr-o corecta definire accesul utilizatorilor la informatia respectiva va fi ingradit.

Configurare rapida
PureSight pentru WinGate prezinta un mod de configurare de tipul set it and forget it, ce poate fi instalata si poate rula filtrarea de continut in doar cateva minute.In functie de cerinte se poate seta corespunzator nivelul de filtrare.


Alte produse similare