• Hyena

Distributie / Hyena

Administrarea totala a sistemelor

Administrarea unei retele Windows NT sau Windows 2000/2003 medii sau mari poate fi o adevarata provocare prin folosirea instrumentelor de administrare incorporate in Windows. Adaugarea unor domenii multiple, a sute sau mii de servere, statii de lucru si utilizatori este un proces care la un moment dat poate scapa de sub control. Hyena este destinat simplificarii si centralizarii task-urilor zilnice de management, oferind in acelasi timp noi facilitati pentru administrarea sistemelor. Aceasta functionalitate este oferita intr-un singur produs usor de folosit. In prezent, Hyena este utilizat de zeci de mii de administratori din intreaga lume.

Hyena foloseste o interfata similara Explorer-ului pentru toate operatiunile. Sunt suportate managementul utilizatorilor, grupurilor (atat local, cat si global), domeniilor, calculatoarelor, serviciilor, device-urilor, evenimentelor, fisierelor, imprimantelor si job-urilor de tiparire, sesiunilor, fisierelor deschise, spatiului de pe disc, drepturilor utilizatorilor, proceselor, tiparirea etc.

In plus, pentru a suporta functiile standard de management al sistemelor, Hyena se integreaza cu Active Directory. Hyena poate fi folosit pe orice client Windows NT/2000/XP pentru a realiza managementul oricarei instalari Windows NT 3.51, 4.0, Windows 2000, Windows XP sau Windows Server 2003.

De asemenea, Hyena contine optiuni de raportare bazate pe Microsoft Access. Toate aceste facilitati sunt continute in Standard Edition. Pe langa acestea, Enterprise Edition mai contine suport pentru Terminal Server user properties, integrare Exchange 5.5/2000/2003 Server mailbox si integrare WMI.

Politica de licentiere este bazata pe numarul de administratori care folosesc efectiv produsul, indiferent de numarul de utilizatori sau servere.


Alte produse similare