• Infragistics NetAdvantage Select 2009 Volume 1

Distributie / Infragistics NetAdvantage Select 2009 Volume 1

Infragistics ® NetAdvantage® Select furnizeaza dezvoltatorilor controale avansate, flexibile pentru a controla si stiliza rapid interfete utilizator pentru aplicatii de inalta fidelitate pe platformele mature ASP.NET si Windows Forms de pe .NET Framework. Dezvoltatorii primesc fiecare control necesar (tab-uri, calendare, editoare, chart-uri, arbori etc) pentru a oferi utilizatorilor o experienta superioara.

Controalele Infragistics ASP.NET AJAX sunt construite pe un cadru de comportari configurabile, drag-and-drop, suport CSS si modele obiect client-script. Se realizeaza rapid Rich Internet Applications cu functionalitate similara desktop din cele mai puternice controale ASP.NET 3.5 disponibile.

Controalele Infragistics Windows sunt leaderul necontestat al pietei in domeniu, cu facilitati cum ar fi interfatarea cu Microsoft® Excel™, care face pentru dezvoltatori deosebit de facila crearea unei linii de aplicatii de business.

NetAdvantage Select contine o subscriptie anuala la suportul dezvoltatorilor, codul sursa si la toate actualizarile si upgrade-urile, documentatiile si mostrele.

Windows Forms

Realizat pe baza a Presentation Layer Framework™ (PLF) – Dezvoltatorii pot utiliza controalele sau le pot configura pentru a fi conforme cu cerintele aplicatiilor.

Creat o data, stilizat oriunde - Application Styling Framework™ (ASF) permite dezvoltatorilor sa aplice automat stiluri intregii aplicatii, creand in acest fel o imagine consistenta si economisand timpul de dezvoltare.

Un set de instrumente mature – Controalele Infragistics Windows Forms au un set de facilitate care permit dezvoltatorilor sa creeze o linie relevanta de aplicatii de business complet functionala care are “Wow-factor” pentru a produce utilizatorului o experienta pozitiva.

ASP.NET

Integrare cu ASP.NET AJAX – Creat avand la baza Aikido Framework™, fiecare control ASP.NET AJAX imbuntateste facilitatile din ASP.NET 3.5 cum ar fi AJAX, si urmeaza standardele W3C inclusiv XHTML si CSS.

Controale de inalta performanta optimizate – Foarte bine adaptat pentru executia codului la nivel client sau server pentru a produce aplicatii Web scalabile de inalta performanta.

Experienta utilizator simplificata –Un singur model de obiect simplu si logic cu integrare Visual Studio® 2005/2008 imbuntatita face deosebit de facila folosirea controalelor.

Suport transparent pentru majoritatea platformelor de browser – Sunt suportate browser-ele majore, si toate controalele noi ASP.NET AJAX si WebSchedule suporta Google® Chrome™.

Accesibilitate Web – Suport pentru standardele de accesibilitate Section 508.

Implementare simplificata – Suport pentru noile facilitati Visual Studio® 2008 SP1 cum ar fi JavaScript consolidat, a single runtime assembly for ASP.NET AJAX controls, and ASP.NET 2.0 embedded resources make for simpler deployments.


Alte produse similare