• Infragistics NetAdvantage for Web Client 2009 Volume 1

Distributie / Infragistics NetAdvantage for Web Client 2009 Volume 1

Infragistics ® NetAdvantage® for Web Client furnizeaza dezvoltatorilor controale avansate, felxibile pentru a crea si stiliza interfete utilizator pentru aplicatii interactive de inalta fidelitate peplatformele ASP.NET si Silverlight ale .NET Framework. Dezvoltatorii primesc fiecare control necesar (bare de navigare, arbori, meniuri, editoare etc) care pe Web vor fi stabile, performante si robuste.

Controalele Infragistics ASP.NET AJAX sunt construite pe un cadru de comportari configurabile, drag-and-drop, suport CSS si modelul de obiecte client-script. Creeaza rapid Rich Internet Applications cu functionalitate similara desktop din cele mai puternice controale ASP.NET 3.5 disponibile.

Application Styling Framework™ permite stilizarea globala a aplicatiilor ASP.NET cu oricare din seturile de stiluri profesionale incluse. NetAdvantage® AppStylist® for ASP.NET este inclus ca un instrument pentru design-ul seturi de stiluri customizate cu brandul organizatiei.

NetAdvantage for Web Client contine o subscriptie anuala la suportul dezvoltatorilor, codul sursa si la toate actualizarile si upgrade-urile, documentatiile si mostrele.

ASP.NET

Integrare ASP.NET AJAX Construit pe Aikido Framework™, fiecare control ASP.NET AJAX manevereaza capabilitatile in ASP.NET 3.5 ca AJAX, si urmeaza standardele W3C inclusiv XHTML si CSS.

Controale optimizate de inalta performanta – Acordate pentru executia de cod la client sau server pentru a produce cele mai scalabile aplicatii Web de inalta performanta.

Experienta utilizator simplificata – Un model de obiecte simplu si logic cu integrare imbuntatita cu Visual Studio® 2005/2008 face deosebit de facila utilizarea controalelor.

Suport transparent pentru majoritatea platformelor de browser – Majoritatea browser-elor sunt suportate si toate noile controale ASP.NET AJAX si WebSchedule™ suporta de asemenea Google® Chrome™.

Accesibilitate web – Suport pentru standardele de accesibilitate Section 508.

Implimentare simplificata – Suportul pentru noile facilitati Visual Studio® 2008 SP1 cum ar fi JavaScript consolidat, un singur ansamblu runtime pentru controalele ASP.NET AJAX si resursele incapsulate ASP.NET 2.0 fac implementarile deosebit de facile.

Silverlight

Tehnologie avansata – Combina facilitatile de ultima generatie ale Silverlight 3 cu tiparele familiare UI prin folosirea controalelor Infragistics Silverlight care conduc linia de aplicatii de business la urmatorul nivel.

Replicheaza tiparele comune UI la care utilizatorul se asteapta –Utilizatorul primeste controalele Silverlight oferindu-i-se machetele comune UI cu care sunt familiari.

Inovare de inalta performanta – Destinat in special pentru cererile de aplicatii de inalta performanta, controalele Infragistics Silverlight controls feature UI and data virtualization care mentin o amprenta mica a aplicatiei si reactia utilizatorului foarte inalta, chiar cand sunt incarcate mii de linii de date.

Machetare si stilizare facila – Utilizatorul poate controla modul cum arata aplicatiile pentru a vedea daca se potrivesc.


Alte produse similare