• JBoss Enterprise Middleware

Distributie / JBoss Enterprise Middleware

JBoss Enterprise Middleware este un produs software open source de clasa enterprise, care permite clientilor sa creeze, sa integreze, sa implementeze, sa orchestreze si sa prezinte aplicatii si servicii web intr-o SOA (Service-Oriented Architecture).

JBoss Enterprise Middleware ofera o cale simpla si accesibila pentru modernizarea instrastructurii de aplicatii. existente. Acest produs software asigura o scadere a complexitatii procesului de dezvoltare, imbunatateste experienta insuficienta a utilizatorilor si rezolva frictiunea proceselor de business. Si, intrucat este open source, JBoss Enterprise Middleware ofera flexibilitate si un cost scazut fata de competitori. JBoss Enterprise Middleware asigura o valoare superioara. Costul excesiv al licentelor, cod sursa inchis si neflexibil al celorlalti producatori software, impiedica organizatiile sa obtina valoare din investitiile IT. JBoss Enterprise Middleware reprezinta o cale simpla, deschisa si accesibila pentru implementara arhitecturii orientate spre servicii.

Platforme JBoss Enterprise
DeSi produsele software open source ofera multe beneficii, reprezinta si o provocare: integrarea si mentinerea integrarilor intre mai multe proiecte ale comunitatii poate adauga complexitate si costuri operatiunilor IT. Platformele JBoss Enterprise integreaza cele mai populare proiecte JBoss.org in distributii stabile, sigure, certificate cu un singur patch. Platformele JBoss Enterprise sunt disponibile via servicii de subscriptie care includ soft certificat, suport, actualizari, patch-uri, documentatie si politici de maintenanta pe mai multi ani.

JBoss Enterprise Application Platform este o alternativa perfecta open source pentru crearea, implementarea si gazduirea de aplicatii si servicii Java enterprise. JBoss Enterprise Application Platform integreaza un server de aplicatii Java EE in cluster, mapare O/R si un cadru puternic de aplicatii pentru crearea de aplicatii Web 2.0 intr-o singura distributie.

JBoss Enterprise Application Platform for Portals este destinat crearii si implementarii de portaluri pentru prezentari personalizate. Platforma integreaza un cadru de portal, functionalitate CMS workflow si JBoss Enterprise Application Platform intr-o singura distribuitie.

JBOSS FRAMEWORK
Infrastructura IT contine cel mai adesea produse de la diferiti producatori. De aceea, in plus fata de platformele JBoss Enterprise, Red Hat ofera cadre de lucru modulare care ruleaza cu orice platforme Java EE middleware. JBoss Framework:
• JBoss Hibernate pentru mapare O/R
• JBoss Seam pentru simplificarea dezvoltarii aplicatiilor Web 2.0
• JBoss jBPM pentru crearea si automatizarea proceslor de business
• JBoss Rules pentru managementul., modificarea si accesul facil al politicilor de business
Ca si platformele JBoss Enterprise, JBoss Framework sunt disponibile via servicii de subscriptie care includ soft certificat, suport, actualizari, patch-uri, documentatie si politici de maintenanta pe mai multi ani.

JBOSS OPERATIONS NETWORK
JBoss Operations Network asigura utilizatorul ca JBoss Enterprise Middleware este stabil
si previzibil in productie. O platforma personalizabila de management care imbunatateste
eficienta operationala oferind administrare, patch-uri si actualizari automate, inventariere
automata si optional monitorizarea upgrade-urilor pentru majoritatea produselor JBoss
Enterprise Middleware. Fiind inclus in subscriptiile JBoss Enterprise Platform pentru 32
CPU-uri si mai mult, JBoss Operations Network poate fi achizitionat achizitionat si
separat pentru implementari mai mici care necesita management si monitorizare de nivel
enterprise.

PRODUCTIVITATE MARE
Strategiile, tacticile si prioritatile se schimba rapid. IT-ul este in permanenta sub presiune
pentru a oferi aplicatii si servicii. JBoss creste productivitatea pentru a satisface aceste
cerinte. In doar cateva minute, utilizatorul poate descarca, instala si configure JBoss
Enterprise Application Platform. JBoss ajuta utilizatorul sa inceapa proiectle mai
devreme si sa implementeze intr-un timp record.

Beneficiile subscriptiilor
Subscriptiile la JBoss Enterprise Middleware sunt usor de achizitionat si folosit. Sunt
vandute in unitati de 4 CPU-uri si 32 CPU-uri si asigura:
• Acces la produs: Cod sursa si binar; documentatie
• Update: Actualizari regulate care ofera noi facilitati, imbunatatiri generale etc.
• Flexibilitate: Subscribtiile nu sunt specifice unei anumite versiuni, deci accesul si suportul la versiunile anterioare sunt incluse.
• Upgrade: Se ofera noile versiuni ale JBoss Enterprise Midlleware lansate in timpul perioadei de subscriptie.
• Suport: Servicii multiple de suport care ofera incidente nelimitate si rapuns in maximum o ora.
• Stabilitate pe termen lung: Suport pe mai multi ani si politici de actaulizare pentru toate JBoss Enterprise Middleware.
• JBoss Customer Support Portal: Se conecteaza direct la personalul de suport JBoss, deschide si urmareste cazurile de support in timp real, personalizeaza patch-urile si alertarile de upgrade si descarca patch-uile si actualizarile certificate.


Alte produse similare