• MainConcept AAC Encoder

Distributie / MainConcept AAC Encoder

MainConcept AAC Encoder este un codec audio Plug-In pentru Adobe Flash Media Live Encoder 2.5 sau mai mult. Ofera codare audio AAC de inalta calitate si este complementarul perfect pentru streaming video de inalta calitate.

AAC reprezinta standardul audio al viitorului care poate va inlocui pe cele existente, cum ar fi MP3. Deja suporta dispozitive populare cum ar fi Apple iPod, Sony PSP, Sony PS3, Nintendo Wii, diverse telefoane mobile etc.

Beneficii
• AAC si HE-AAC ofera o calitate audio mai buna folosind aceeasi rata ca si alte codec-uri audio, in special pentru rate sub 192 kbps.
• AAC are nevoie doar de o fractiune din latimea de banda a MP3-ului pentru diverse aplicatii (de exemplu transmiterea de concerte), avand ca rezultat fisiere cu dimensiune mai mica.
• AAC ofera o codare mai buna precum si eficienta in comprimare si asigura utilizatorului o flexibilitate mai mare in folosire decat MP3.

Cerinte sistem:
Plug-in –ul AAC Encoder este destinat lucrului pe orice PC care indeplineste cerintele minime de sistem ale Adobe Flash Media Live Encoder 2.5 sau mai mult (Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Windows Vista (Business, Ultimate or Enterprise), siWindows Server 2003 (32-bit Web Edition sau mai mult). MainConcept AAC Encoder are nevoie de Adobe Flash Media Live Encoder 2.5 sau mai mult.


Alte produse similare