• MainConcept DVCPRO 50

Distributie / MainConcept DVCPRO 50

MainConcept DVCPRO 50 este o solutie de editare native DV si DVCPRO 25/50 pentru MPEG Pro HD 3 Plug-In for Adobe Premiere Pro. Ofera import, editare si export a DV si DVCPRO 25/50.

Imbunatateste MPEG Pro cu capacitatea de a importa, exporta si edita DV si DVCPRO 25/50 cu suport special pentru formatul Panasonic P2 camcorder, inclusiv audio multicanal. Este conform cu urmatoarele standarde: DV (IEC-61834), DVCPRO 25 si DVCPRO 50 (SMPTE 314M) precum si DVCPRO HD (SMPTE 370M). DVCPRO 25/50 Plug-In ofera ca formate de import si export AVI, DIF si MXF (SMPTE 383M - clip wrapped).

Acest produs software contine un importator special pentru fisiere XML care descrie relatia intre fisierele MXF video si audio (un fisier pe canal). Aceasta permite utilizatorilor sa importe fisierele video/audio corespunzatoare. Folosind MXF export, utilizatorul poate genera o structura folder P2 (virtual P2 device) care contine MXF video/audio, fisiere XML etc.

Cerinte sistem:
• Orice PC care indeplineste cerintele Adobe pentru Premiere Pro (Windows XP necesar).
• Plug-in –ul DVCPRO 50 necesita MainConcept MPEG Pro HD 3 (care nu este inclus) si Adobe Premiere Pro 2.0 sau CS3 (care nu este inclus).
• Pentru editare HD cerintele minime recomandate sunt Intel cu 4 procesoare cu tehnologie Hyper Threading la 3 Ghz si cu cel putin 1 GB RAM.
• Marime Hard disc: 5 MB spatiu disponibil pe hard disc pentru instalare software, 20 GB sau mai mult spatiu pe hard disc pentru instalare material video.


Alte produse similare