• MainConcept DVCPRO HD

Distributie / MainConcept DVCPRO HD

MainConcept DVCPRO HD este o solutie add-on de editare nativa DV si DVCPRO 25/50/100 pentru MPEG Pro HD 3 Plug-In for Adobe Premiere Pro. Ofera import, editare si export a DV si DVCPRO HD.

Imbunatateste MPEG Pro cu capacitatea de a importa, exporta si edita DV si DVCPRO HD cu suport special pentru formatul Panasonic P2 camcorder, inclusiv audio multicanal. Este conform cu urmatoarele standarde: DV (IEC-61834), DVCPRO 25 si DVCPRO 50 (SMPTE 314M) precum si DVCPRO HD (SMPTE 370M). DVCPRO HD Plug-In ofera ca formate de import si export AVI, DIF si MXF (SMPTE 383M - clip wrapped).

Acest produs software contine un importator special pentru fisiere XML care descrie relatia intre fisierele MXF video si audio (un fisier pe canal). Aceasta permite utilizatorilor sa importe fisierele video/audio corespunzatoare. Folosind MXF export, utilizatorul poate genera o structura folder P2 (virtual P2 device) care contine MXF video/audio, fisiere XML etc.

Cerinte sistem:
• Orice PC care indeplineste cerintele Adobe pentru Premiere Pro (Windows XP necesar). MPEG Pro HD 3 necesita Adobe Premiere Pro 2.0 sau CS3 (nu sunt incluse in produs).
• Plug-in –ul DVCPRO HD necesita MainConcept MPEG Pro HD 3 (care nu este inclus) si Adobe Premiere Pro 2.0 sau CS3 (care nu este inclus).
• Pentru editare HD cerintele minime recomandate sunt Intel cu 4 procesoare cu tehnologie Hyper Threading la 3 Ghz si cu cel putin 1 GB RAM.
• Marime Hard disc:5 MB spatiu disponibil pe hard disc pentru instalare software, 20 GB sau mai mult spatiu pe hard disc pentru instalare material video.


Alte produse similare