• MainConcept MPEG Pro HD

Distributie / MainConcept MPEG Pro HD

MainConcept MPEG Pro HD 3 este un plug-in de editare MPEG si HD pentru Adobe® Premiere® Pro CS3. Noua versiune 3.3 suporta Sony® XDCAM EX™. In plus, contine imbunatatiri majore cu privire la viteza de decodare H.264/AVC si codare MPEG-2 in vederea optimizarii fluxului de lucru la editare.

Acest Plug-In transforma editarea MPEG-1 si MPEG-2 intr-un flux de lucru productiv de inalta calitate. Contine nulte presetari de proiecte HDV si HDTV pentru editare video in formatul sau nativ. MPEG Pro HD 3 suporta standardul H.264, de exemplu utilizatorul are oportunitatea de a exporta si importa video in format H.264, inclusiv preset pentru AVCHD, Sony PSP si Apple iPod. In plus, ofera AAC (Advanced Audio Coding) precum si import si export Dolby® Digital 5.1. De asemenea contine captura MPEG in timp real (care depinde de capacitatea sistemului), economiseste timp etc.

Cerinte sistem:
• Orice PC care indeplineste cerintele Adobe pentru Premiere Pro (Windows XP necesar). MPEG Pro HD 3 necesita Adobe Premiere Pro 2.0 sau CS3 (nu sunt incluse in produs).
• Pentru editare HDV cerintele minime recomandate sunt procesor Intel® Pentium® 4 3.06 GHz sau mai rapid cu tehnologie Hyper Threading si 1 GB RAM.
• Pentru editare HD si AVCHD cerintele minime recomandate sunt procesor Intel® DualCore 2.4 GHz sau mai rapid si 2 GB of RAM.
• Marime Hard disc: 15 MB spatiu disponibil pe hard disc pentru instalare software, 20 GB sau mai mult spatiu pe hard disc pentru instalare material video.


Alte produse similare