• Movie Magic Scheduling 5

Distributie / Movie Magic Scheduling 5

Movie Magic Scheduling este o soluţie software care gandeste in modul in care programatoarele gandesc, oferind noi instrumente puternice, care oferă o mai mare flexibilitate si versatilitate în modul in care progrmatoarele pot fi create şi vizualizate.

Programatorul de producţie este un instrument esenţial care ia proiectul de la scenario si il duce la unplanul de atac. Proiectate special pentru complexitatea de producţie, programatoarele au fost iniţial încheiate printr-un proces de încercare şi eroare care implica manipularea repetată de hârtie şi benzi de plastic in fata unui consiliu. Dar apoi a aparut Movie Magic.

Cea mai utilizata aplicatie de programare a productiei, Movie Magic Scheduling 5 oferă o gamă largă de instrumente de planificare şi flexibilitate care nu poate fi gasita la alte instrumente de acest gen. Fluxurile de lucru sunt proiectate să încorporeze conceptele de timp-testat de stripboard în timp ce, oferind o varietate de scenarii care trebuie luate în considerare: programe care reflectă diferite lungimi scene, scene recomandate, comparaţii în locaţie, sunt doar la un click distanta.

Bazat pe feedback-ul continuu de la utilizatori, Movie Magic Scheduling 5 economiseşte timp, creşte eficienţa, şi pregăteşte programatoare care permit echipei sa ia cele mai bune decizii de producţie posibile.

Ce este nou?

Steaguri rosii
Pune memento-uri care apar dinamic pe Stripboard cand elementele intra in conflict. Acest lucru va ajuta la evitarea dezastrelor potenţiale de programare.

Adauga Imagini
Utilizatorul poate atasa imagini, cum ar fi Storyboards, fotografii locaţie, sau instantanee cu actori la Breakdown Sheets. Se pot atasa cate imagini se doreste la fiecare sheet.

Scalarea tiparirii
Se colecteaza cat mai multe informaţii pe pagina înainte de a tipari rapoarte. Noul instrument face zoom usor pentru a vedea ce se va potrivi pe pagina înainte de tiparire.

Cerinte sistem

Windows
• Procesor 1 GHz
• Windows® XP

Macintosh
• Procesor G4 sau Intel (recomandat) Processor
• Mac OS® 10.5

Recomandat
• 1 GB RAM sau mai mult (512 MB minimum)
• 200 MB spatiu pe hard disc
• Rezolutie minima display 1024x768
• Conexiune Internet cu 56k sau mai mult pentru a active produsul


Alte produse similare