• NET SatisFAXtion Application Integration

Distributie / NET SatisFAXtion Application Integration

Modul add-on

Extrage adresele faxurilor
NET SatisFAXtion 7.5 incorporeaza noua tehnologie de la Print Automation, Inc. pentru a localiza si identifica cu precizie informatiile despre adresa faxului de pe orice pagina care contine un numar de fax si numele recipientului. Prin identificarea culorilor predeterminate sau a unor pozitii selectate de pe pagina tiparita, informatiile despre adresa recipentului sunt extrase automat si adaugate la noul fax. Aceste metode puternice de extragere a datelor ofera integrare imbunatita cu orice aplicatie de business. Prin folosirea acestui proces nu este necesara nici o modificare la documentele de business existente. Integrarea faxurilor in aplicatii este automata si permite organizatiilor sa se concentreze asupra necesitatilor firmei decat in mecanismele de trimitere a faxurilor.

Culoare
Culoarea fonturilor de pe pagina tiparita permite identificarea si localizarea precisa a adresei faxului indiferent de pozitia sa pe pagina tiparita. Prin folosirea culorilor standard RGB, aceasta tehnologie recunoaste pentru cine este fxaul, numarul de fax al recipientului, numele companiei, precum si linia de subiect. Pe baza culorilor de pe pagina tiparita, informatia este extrasa si folosita pentru a completa informatiile din fax despre recipient. Inainte de a timite faxul, utilizatorul poate revedea informatiile si poate face modificari daca este necesar.

Dupa aceea se da OK, serverul NET SatisFAXtion transforma documentul intr-un format TIFF si este creat un nou email cu documentul atasat. Toate informatiile despre adresa sunt inserate automat in campurile corespunzatoare. Din aplicatia existenta, se pot modifica culorile fonturilor.

QuickBooks, de exemplu, este o aplicatie care permite personalizarea aparitiei formelor standard.
Utilizatorul se duce pur si simplu in facilitatea QuickBooks Customize Form, adauga campurile corespunzatoare si selecteaza coloarea corecta a fonturilor si informatiile despre adresa sunt extrase din datele stocate in QuickBooks.

POZITIA

Cu metoda de identificare a pozitiei, informatiile despre adrese sunt recunoscute instanataneu de locatia acestora pe pagina tiparita. Procesul este disponibil din orice aplicatie care creeaza iesiri unde informatiile sunt puse intr-o pozitie corecta. Dintr-un document se poate selecta si trage o cutie peste o zona care contine numele recipientului, numarul faxului sau subiectul. Locatiile determinate pot fi salvate ca machete si apoi pot fi folosite pentru a identifac informatii cand este necesar ca persoane diferite sa primeasca aceleasi documente.
Alte produse similare