• NET SatisFAXtion Email Gateway

Distributie / NET SatisFAXtion Email Gateway

Modul add-on

Integrare Fax cu orice aplicatie Email
Destinat unificarii comunicatiilor pe email si fax intr-o singura interfata, NET SatisFAXtion™ Email Gateway este un modul add-on care permite utilizatorilor sa trimita si sa primeasca faxuri din orice aplicatie de email. Faxurile care vin sunt primite pe serverul de fax NET SatisFAXtion unde imaginea fax-ului este convertita intr-un fisier de tip TIFF sau PDF (modul optional) si apoi directionata catre serverul de Email si livrata in casuta postala a recipientului. Pentru a trimite un fax, utilizatorii pur si simplu compun un mesaj si ataseaza documentele necesare, aleg o adresa si fac clic pe Send. Apoi Email Gateway trimite mesajul catre serverul de fax unde atasarile sunt transformate in imagini de fax pentru a fi livrate imediat. Aceasta permite utilizatorilor sa isi verifice fax-urile oriunde s-ar afla, folosind fie un client de email (de exemplu, Outlook) sau un client de email bazat web cum ar fi Outlook Web Access.

Client Suite contine o lista mare de facilitati cum ar fi trimiterea de fax-uri cu un singur clic practic din orice aplicatie, monitorizare in timp real a faxurilor care pleaca, optiuni puternice de previzualizare. Integrarea NET SatisFAXtion cu Outlook permite utilizatorilor desktop sa trimita fax-uri direct din aplicatiile de baza cum ar fi Microsoft Word, Excel, PowerPoint etc.

Integrare nativa cu serverele Exchange si SMTP
NET SatisFAXtion contine un server de fax nativ care ruleaza ca un serviciu si nu necesita un calculator dedicat. Serverul de fax a fost optimizat sa beneficieze de facilitatile de securitate si stabilitate unice pe Windows 2003, 2000 si XP. Sunt suportate ca standard doua linii si pot fi extinse pana la 96 de porturi per server. Un server de fax NET SatisFAXtion poate fi instalat oriunde in retea. Deci nu este necesar sa se instaleze tot pe serverul Exchange sau SMTP. Aceast lucru este crucial pentru multe companii ale caror administratori doresc sa evite problemele potentiale prin instalarea de hardware suplimentar pe serverele de email.

Conversie Email Fax
Spre deosebire de alte servere de fax care necesita un driver “fax print” pentru a converti un email intr-un fax pe desktop, NET SatisFAXtion are facilitati avansate. Serverul de fax tipareste in aplicatia nativa, astfel incat orice atasament trimis catre server va arata exact cum si cum ar fi trimis la o imprimanta din retea. In plus, datorita faptului ca totul are loc pe server, resursele sistemului si cerintele de memorie pentru desktop sunt minimizate.

Directionarea faxurilor care sosesc
Faxurile care sosesc sunt directionate catre casuta postala a utilizatorului ca un mesaj electronic cu atasari care contin paginile de fax sau imagini. Odata ce un faxa ajunge in cutia postala, utilizatorul il poate vizulaiza, stoca, tipari, redirectiona etc. NET SatisFAXtion suporta o mare varietate de metode de directionare cum ar fi DID, DTMF, CSID sau directionare manuala.

Integrare Outlook
NET SatisFAXtion lucreaza direct cu adresa de contacte a emailului. Deci alegerea unui numar de fax este facuta in acelasi mod ca si selectarea unei adrese de email. Utilizatorii pot trimite faxuri doar cu un clic al mouse-ului.

Functionalitatea Print-to-Fax
Fax-urile pot fi trimise direct din aplicatii. De exemplu, pentru o organizatie care foloseste aplicatia Microsoft Office, utilizatorii doar selecteaza File > Print > Fax si aleg E-mail Attacher. Atunci softul va trimite automat documentul ca fax via Microsoft Outlook. Utilizatorii pot atasat usor orice fisier Microsoft Office, PDF, HTML sau orice alt tip, in orice combinatie, previzualiza mesajul si atasarea, si apoi selecta recipientii faxului din address book.

Automatizarea adreselor
In SMTP Email Gateway este inclusa tehnologia care extrage informatiile despre cui ii este adresat faxul de pe orice pagina tiparita. Determinata dupa culoare sau locatie, emailurile care pleaca sunt populate automat cu numele recipientilor, numarul faxului si chair subiectul. NET SatisFAXtion livreaza faxurile in cutia postala a utilizatorului in format TIFF sau format Adobe PDF (modul optional).

Previzualizarea faxurilor pe desktop
O alta facilitate suplimentara a integrarii NET SatisFAXtion cu emailul este capacitatea de a previzualiza mesajele fax- inclusive fisierele atasate- inainte de a trimite mesajul. Aceasta facilitate le da incredere utilizatorilor in trimiterea faxurilor, intrucat pot trece in revista mesajul si documentele atasate asa cum vor apare ca fax- inainte de a face clic pe butonul Send. Conversia efectiva are loc pe serverul Net SatisFAXtion si imaginea rezultata este afisata pe statia de lucru a utilizatorului.

Cerinte system:
• Necesita NET SatisFAXtion Small Business sau Enterprise Server
• Compatibilitate mail: Microsoft Exchange 2003, 2000 si 5.5, Lotus cc: Mail, Lotus Notes, SMTP/POP3 (Open-Mail, Eudora, NetScape Mail, etc.)
• Numar nelimitat de utilizatori per server


Alte produse similare