• NET SatisFAXtion Fax Export

Distributie / NET SatisFAXtion Fax Export

Modul add-on

Modulul NET SatisFAXtion Fax Export ofera o optiune flexibila, fara hartie, pentru automatizarea stocarii imaginilor de fax ca TIFF sau PDF.

Export PDF si arhivare
Modulul fax export exporta faxurile ca fisiere PDF sau TIFF pentru arhivarea pe server sau pentru importul in workflow sau in sistemul de management al fisierelor. Via NET SatisFAXtion, imaginile faxurilor pot fi exportate automat in vederea arhivarii.

Export DNIS/DID
Utilizatorul poate exporta faxuri catre directoare dedicate, definite de administrator, pe baza unor adrese specifice rutare DNIS sau DID ale faxurilor care sosesc. La sosirea fiecarui fax, NET SatisFAXtion poate fi configurat usor sa autodirectioneze un anumit fax catre un anumit director din retea.

Export Port
Directoarele pot fi create si faxurile directionate automat catre un anumit direct pe baza portului de pe care au sosit.

Personalizarea exportului numelor de fisiere
Faxurilor care sosesc li se poate atribui nume unice de fisiere personalizate in vederea cautarii si activarii rapide.

Autotiparirea imaginilor exportate
Faxurile care sosesc pot fi directionate catre orice imprimanta din retea.

Export partial al fax-urilor
Toate faxurile partiale – cele care au pagini lipsa sau erori – sunt trimise catre un director specific permitand organizatiilor sa ia la cunostinta despre faxurile cu probleme.

Export Page Splitting
NET SatisFAXtion suporta impartirea pe pagini a imaginilor exportate pe pagini multiple (salveaza fiecare pagina intr-un fisier separat).

Beneficii
• Ajuta companiile sa realizeze managementul faxurilor care sosesc, oferind o optiune flexibila de stocare automata a faxurilor ca imagini TIFF sau documente PDF.
• Stocarea electronica a faxurilor imbunatateste securitatea si capacitatile de audit si control al datelor prin eliminarea fisierelor de pe hartie care pot fi pierdute sau distruse.
• Faxurile exportate pot fi folosite cu aplicatii populare de management al documentelor cum ar fi PC Docs, FileNet, DocLink si LaserFiche.


Alte produse similare