• NET SatisFAXtion IP

Distributie / NET SatisFAXtion IP

NET SatisFAXtion IP automatizeaza procesului de trimitere a faxurilor, din orice aplicatie, prin folosirea unei infrastructuri VoIP existente.

Spre deosebire de alte solutii de server de fax , NET SatisFAXtion IP nu necesita hardware scump si foloseste facilitatile de fax incorporate T.38 a majoritatii sistemelor VoIP. Daca o organizatie doreste sa elimine masinile de fax, sa automatizeze si sa urmareasca traficul de faxuri care sosesc, sau sa integreze faxul cu aplicatii de baza cum ar fi emailul, NET SatisFAXtion IP reprezinta alegerea ideala ca solutie de fax VoIP.

Solutia NET SatisFAXtion IP unifica software-ul puternic de fax server cu mediile VoIP astfel incat faxurile pot fi trimise si primite usor in retea VoIP .

Instalatie si Setup facile si rapide
In comparatie cu alte solutii VoIP Fax, solutia NET SatisFAXtion IP este deosebit de facila. Sunt eliminate operatiunile de instalare a placii de fax si serverul de fax se instaleaza si este gata de rulat in doar cateva minute.

Elimina cheltuielile
Cu solutia Fax over VoIP, nu numai ca nu mai este necesar hardware scump, dar si costurile asociate cu masinile de fax si intretinerea acestora, achizitionarea toner-ului si hartia sunt complet eliminate.

Imbunatateste procesul de Workflow
Directionarea si arhivarea centralizata automata a faxurilor duce la automatizarea proceselor manuale; in acest fel se simplifica procesul de Workflow, iar faxurile sunt confidentiale si pastrate in siguranta.

Productivitate marita
Prin eliminarea necesitatii de a tipari documentele, deplasarea de la si catre masinile de fax, timpul care se astepta pentru transmiterea faxurilor si confirmare, productivitatea angajatilor creste dramatic.

Fax din orice aplicatie sau dispozitiv
Robust APIs make integrating fax with any application easy using the NET SatisFAXtion Fax over IP solution - without custom programming and coding or complex configurations. The software works directly with existing phonebooks and alongside VoIP and IP voicemail systems, as well as Multi-function Peripherals and devices (MFPs).

Scalabilitate
Pe masura ce cerintele de fax cresc, solutia NET SatisFAXtion VoIP se adapteaza rapid de la 4 la 120 de porturi per system.


Alte produse similare