• Qbik NetPatrol

Distributie / Qbik NetPatrol

Sistem de detectare a intruziunii
NetPatrol opereaza ca un sistem standalone de monitorizare, care ofera informatii relevante despre trafic si lanseaza alerte cu privire la atacuri sau patrunderi suspecte in retea.

Monitorizeaza o singura masina sau o intreaga rete
NetPatrol poate fi setat sa monitorizeze toate conexiunile din retea de pe masina pe care este instalat sis a furnizeze rapoarte cu privire la datele din retea care se adreseaza acestei interfete. Sau poate fi setat intr-un "promiscuous mode" in care va monitoriza tot traficul de pe toate segmentel ethernet la care masina NetPatrol este conectata.

Poate fi configurat sa manevreze anumite tipuri de comportari in rete ape baza unor seturi de reguli pe care administratorii sunt capabili sa le configureze in functie de cerintele raportarilor de securitate.

Sistem modular scalabi
NetPatrol se afla in fruntea modulelor instalabile, cu anumite task-uri atribuite fiecarui modul. Din aceasta cauza, NetPatrol poate fi folosit ca un sistem IDS distribuit, permitand o mai buna erformanta si o proportie mai buna a pachetelor manevrate/pierdute in retele super incarcate.

Instrumente de investigare si reconstructia sesiuni
Tot traficul IP poate fi jurnalizat si sesiunile reconstruite. Un graphic al nivelului de atac indica nivelul current de amenintare. Din ecranul principa, computerels sursa sau cele destinatie pot fi investigate.

Instrumentul Port Monitor permite utilizatorului sa vada ce fac aplicatiile sale
De asemenea in produs este inclus si intrumentul Qbik PortList, care permite monitorizarea in timp real a tuturor conexiunilor de la si catre masinile locale si procesele responsabile. Conexiunile si procesele pot fi terminate rapid din ecranul principal. Chiar si serviciile de sistem pot fi terminate.


Alte produse similare