• SoftXpand 2011

Distributie / SoftXpand 2011SoftXpand 2011 este o solutie software care transforma orice PC standard in mai multe statii de lucru independente. Fiecare statie de lucru opereaza independent si ofera performanta si flexibilitate de top.

SoftXpand 2011 are la baza o noua tehnologie inovatoare care suporta sistemele de operare Windows 7 (Home Premium, Professional, Enterprise si Ultimate editions, 32 sau 64 biti) si Windows Server 2008 R2. SoftXpand 2011 suporta mai multe statii de lucru si este limitat doar de performanta hardware-ului. Datorita noul design, SoftXpand 2011 este mult mai usor de folosit.SoftXpand 2011 reprezinta solutia ideala pentru orice tip de organizatie (inclusiv centre educationale, SMB-uri, call center-e). Pentru piata de consum, SoftXpand 2011 ofera solutii unice cum ar fi: SoftXpand Media Center si Global Home Access Point Solution.

Cum lucreaza?

SoftXpand 2011 extinde abilitatile sistemului de operare (Windows 7 - Home Premium, Professional, Enterprise si Ultimate editions, 32 sau 64 biti; sau Windows Server 2008 R2) prin crearea de medii desktop Windows multiple si alocarea de dispozitive hardware instalate de intrare/iesire fiecarui desktop pentru a permite mai multor utilizatori sa se logheze pe statii de lucru independente virtuale folosind numele si parolele normale de Windows/Domain.

Solutia SoftXpand 2011 nu are nevoie de hardware proprietar si lucreaza cu orice dispozitiv standard. Statii de lucru multiple, fiecare constand din monitor, mouse si tastatura, sunt conectate la un PC standard. SoftXpand 2011 ofera diverse moduri de conectare a unor statii de lucru suplimentare. In majoritatea cazurilor, monitoarele sunt conectate via placi video, in timp ce tastaturile si mouse-ii sunt conectati prin USB.

SoftXpand 2011 aloca automat resursele PC-ului si placile video pentru a crea statii de lucru multiple. SoftXpand 2011 foloseste fiecare dispozitiv in modul sau nativ, permitand statiilor de lucru sa suporte toate facilitatile dispozitivului. De exemplu, o placa video suportata instalata pe un SoftXpand Host PC va permite statiei de lucru virtuale sa foloseasca toate facilitatile suportate de acea placa (DirectX, Open GL), oferind cea mai buna performanta grafica.


Alte produse similare