• SoftXpand Xpress

Distributie / SoftXpand XpressSoftXpand Xpress este o solutie software care transforma orice PC standard in pana la opt statii de lucru independente.

SoftXpand Xpress este special adaptat pentru a indeplini necesitatile mediilor de business. Fiecare statie de lucru opereaza total independent si ofera performanta si flexibilitate de top. Aceasta inseamna ca fiecare utilizator poate rula mai multe aplicatii simultan, inclusive, de exemplu, o aplicatie grafica, software multimedia, sisteme integrate de invatare si programe orientate pe curricula.

SoftXpand Xpress suporta Windows XP® Professional edition 32 bit sau Windows Server® 2003.SoftXpand Xpress este ideal pentru price tip de organizatie (unitati educationale, SMB-uri, call centere, etc.).

Cum lucreaza ?

SoftXpand Xpress extinde abilitatile sistemului de operare (XP Pro or Windows Server 2003) prin crearea de medii desktop Windows multiple si alocarea de dispozitive hardware instalate de intrare/iesire fiecarui desktop, pentru a permite unui numar de pana la 8 utilizatori sa se logheze pe statii de lucru independente virtuale, folosind numele si parolele normale de Windows/Domain.

Solutia SoftXpand Xpress nu are nevoie de hardware proprietar si lucreaza cu orice dispozitiv standard. Statii de lucru multiple, fiecare constand din monitor, mouse si tastatura, sunt conectate la un PC standard. SoftXpand Xpress ofera diverse moduri de conectare a unor statii de lucru suplimentare. In majoritatea cazurilor, monitoarele sunt conectate via placi video, in timp ce tastaturile si mouse-ii sunt conectati prin USB. Daca doriti o instalare usoara, de tip plug and play, atunci puteti folosi dispozitive USB, cum ar fi monitor USB sau docking station USB, in loc de placi video standard. In plus, SoftXpand Xpress lucreaza cu dispozitive de tip “USB over Ethernet”, permitandu-va sa configurati o statie de lucru SoftXpand aflata la o distanta de pana la 100 metri fata de computerul-gazda.

SoftXpand Xpress aloca automat resursele PC-ului si placile video pentru a crea statii de lucru multiple. SoftXpand Xpress foloseste fiecare dispozitiv in modul sau nativ, permitand statiilor de lucru sa suporte toate facilitatile dispozitivului. De exemplu, o placa video suportata instalata pe un SoftXpand Host PC va permite statiei de lucru virtuale sa foloseasca toate facilitatile suportate de acea placa (DirectX, Open GL) oferind cea mai buna performanta grafica.


Alte produse similare