• Symantec Safe Site

Distributie / Symantec Safe Site

Symantec Safe Site arata lumii ca Symantec a confirmat identitatea si ca site-ul a trecut scanarea malware. Cele mai mari firme din lume isi securizeaza site-urile Web cu Symantec si inspira incredere afisand sigiliul. Acum orice site Web poate fi credibil, de incredere si loial online..

Mareste traficul, vanzarile si loialitatea online, aratandu-le clientilor ca ei pot cumpara, cauta si partaja cu incredere intrucat site-ul Web al utilizatorului respectiv este de incredere, prin garantia Symantec, leaderul global in in ceea ce priveste increderea online.

• Afiseaza marca de incredere #1 de pe Internet: Symantec Safe Site arata vizitatorilor site-ului ca au garantia leaderului mondial in siguranta online si le da increderea sa cumpere, sa faca clic sau sign in.

• Stabileste legitimitatea business-ului dvs.: Autentificarea este un proces stabilit si dovedit, folosit de Symantec, prin care se arata lumii ca Symantec a verificat identitatea dvs. si ca dvs. sunteti proprietarul de drept si operatorul site-ului respectiv.

• Protejeaza vizitatorii si site-ul de malware: Web site malware scan reprezinta o recenzie zilnica a site-ului dvs. Web, pentru ca acesta sa nu fie inclus in "blacklists" de catre motoarele de cautare si, de asemenea, pentru a reduce riscurile de infectare a computerelor utilizatorilor, in timp ce acestia navigheaza pe site-ul dvs. Web.

• Iesirea in evidenta in rezultatele de cautare: Symantec Seal-in-Search™* este un sigiliu Symantec afisat langa legatura in rezultatele de cautare, ajutandu-va in acest fel sa iesiti in evidenta in fata competitiei si sa mariti traficul de pe site-ul respectiv.

• Suport Tehnic gratuit prin e-mail sau telefon in timpul orelor de lucru, plus acces 24/7 la baza de cunostinte si ghid online.


Alte produse similare