• WS_FTP Professional Client

Distributie / WS_FTP Professional ClientCel Mai Popular Client FTP Din Lume

Schimbul de fisiere pe Internet nu trebuie sa fie ceva complicat. Din acest motiv, 40 de milioane de utilizatori se bazeaza pe WS_FTP Professional de la Ipswitch File Transfer, pentru simplificarea sarcinilor, economisirea de timp si imbunatatirea comunicatiilor.

WS FTP Professional are integrate cele mai avansate tehnologii de criptare si optiuni de customizare, devenind cea mai sigura si simpla metoda pentru transferul de informatii critice.

Beneficiile Si Capabilitatile Furnizate De FTP Client Includ:


Securitate Avansata: Protejeaza datele importante inainte, in timpul si dupa un transfer, garantand succesul acestei operatiuni. WS FTP Professional Client include criptare 256 bit AES, criptare locala pentru fisiere integrate, criptografie validata de standardul FIPS 140-2, criptare OpenPGP pentru fisiere, precum si alte capabilitati avansate.

Simplu De Folosit: Solutia include un panou de comanda customizabil, functionalitati de tip "drag-and-drop" si alte capabilitati ce reduc dificultatea operarii WS FTP Professional Client. Acest produs poate fi integrat intr-un navigator de Internet; astfel, URL-urile FTP introduse in chenarul de adresa vor fi automat transferate catre clientul FTP.

Automatizare: Actiuni ce au loc dupa o actiune de transfer precum: stergerea, mutarea sau redenumirea unui fisier-sursa vor fi efectuate automat. Acest produs simplifica si procesul de: arhivare a fisierelor si datelor importante, programare a transferurilor si sincronizare catre orice dispozitiv, driver sau server.

Flexibilitate: WS FTP Professional Client ofera optiunea de transfer a fisierelor folosind protocoale SSL/FTPS si SSH/SFTP. Solutia are capabilitati integrate ce simplifica sarcinile si cresc productivitatea, precum: notificare prin e-mail, backup, sincronizare, compresie, evenimente post-transfer si programarea transferurilor.

Garanteaza Conformitatea: WS FTP Professional Client garanteaza conformitatea, prin indeplinirea obiectivelor cerute de reglementarile si cerintele guvernamentale.


Alte produse similare