• WinGate VPN

Distributie / WinGate VPN

WinGate VPN - acum solutia VPN pe care oricine o poate folosi.

Intr-un timp foarte scurt, WinGate VPN permite utilizatorului sa conecteze doua retele, indiferent daca sunt LAN-uri de birou, PC-uri de acasa, sau un laptop cu un modem, astfel incat sa partajeze datele in siguranta. Prin folosirea unor tehnologii de inalta clasa de tunneling si protocoale de securitate, WinGate VPN se asigura ca utilizatorul va putea lua parte intr-o retea aflata la distanta, la fel de usor ca si cum s-ar afla intr-un hub. In functie de setarile individuale, utilizatorii pot accesa facilitatile locale de retea cum ar fi explorarea directoarelor, maparea driverelor si chair participarea la jocuri in retea.Set up facil
Indiferent daca WinGate VPN ruleaza ca un sistem sau integrat cu instalare existenta WinGate, WinGate VPN este unul din cel mai usor de configurat produs de retea virtuala privata. WinGate VPN poate utiliza majoritatea tipurilor de conexiuni Internet cum ar fi modemuri, wireless, ISDN sau ADSL pentru a crea un mediu de retea privat sigur pe Internet.

Firewall incorporat
Intrucat utilizatorul va fi conectat la Internet, WinGate VPN vine si cu un firewall incorporate pentru a proteja fiecare end-point al VPN-ului. De asemenea, WinGate VPN vine si cu o monitorizare in timp real, care arata toate conexiunile VPn care sunt in progres si statutul current al tunelelor VPN. Doar cu un clic in fereastra Network, administratorii au un control total asupra fiecarei parti a procesului de comunicatie si poate verifica usor daca VPN-ul lucreaza correct la momentul respectiv.

Suport extra pentru MS Networking
WinGate VPN face deosebit de facil pentru utilizator sa realizeze browse folosind vecinul de retea prin VPN fara a fi nevoie sa seteze si sa configureze platform costisitoare de MS sau servere WINS. UDP relay broadcasting face ca toate retelele sa arate ca si cum ar fi pe acelasi segment fizic de retea.

Securitate puternica
WinGate VPN foloseste standardul din domeniu si conexiuni SSL precum si certificate X.509 pentru a valida utilizatorii VPN. Foloseste tunele de date criptate 128 bit Twofish-pentru a sigura securitatea si viteza dorita de utilizator WinGate ofera flexibilitatea dorita.

WinGate VPN este ideal pentru:
• Companii care au nevoie de retea sigura intre filiale
• Utilizatori home care doresc securizarea unei conexiuni peer-to-peer intre calculatoare aflate la distanta.
• Angajati home sau mobile care au nevoie de un mediu sigur pentru a se conecta la birou din locatii aflate la distanta.


Alte produse similare