• Workshare Protect Network

Distributie / Workshare Protect Network

Impune organizatiilor politici de conformitate si securitate cu ajutorul unui appliance de protectie a continutului care monitorizeaza continutul care traverseaza sau parareste organizatia. Prin folosirea Workshare Protect Network, organizatia poate asigura o linie robusta de audit si control la iesirea din retea.

• Elimina scurgerile de continut si amenintarile prin intermediul monitorizarii pe baza de politici
• Vizualizeaza in timp real violarile de politici si le remediaza inainte de a fi compromise
• Previne divulgarea datelor din emailuri
• Monitoreaza comunicatiile de la si catre device-urile mobile

Monitorizarea retelei
Monitorizeaza, analizeaza si proceseaza traficul din retea prin canale HTTP, SMTP, FTP, IM, si Webmail pentru a determina daca exista violari ale politicilor.

Workshare LinguisticMatch
Foloseste analize lingvistice pentru a detecta continutul amprentat si pentru a preveni scurgerile de date confidentiale, sau eventual unde se folosesc tehnici evazive pentru a evita identificarea.

Detectarea amprentelor
Adauga documentele la o lista neagra (blocand continutul sa paraseasca reteaua) sau liste albe (permitand continutului sa paraseasca reteaua).

Curatarea continutului cu Lightspeed
Cel mai rapid motor de curatare si inspectare existent pe piata.

Mail Transfer Agent
Integrarea Mail Transfer Agent (MTA) cu Microsoft Outlook marcheaza mesajele cu violari de politica in vederea carantinei sau blocheaza mesajele care contin violari de politici.

Protectia datelor mobile
Protectia continutului pentru forta de lucru mobile este reprezentata de monitorizarea si/sau punerea in carantina a emialurilor, raportarea violarilor continutului pentru Blackberry.

Reportare
Analiza live a datelor ofera vizibilitate asupra ultimelor tipuri de amenitari, in timp ce rapoartele bazate pe Web ofera informatii mai detaliate asupra amenintarilor folosind filtre personalizate.


Alte produse similare