• TRAINING
TRAINING

TRAINING

Orice produs software specializat și destinat companiilor necesită un efort de învăţare din partea celui care îl folosește.
Pentru a veni în ajutorul utilizatorilor finali, Romsym Data a creat centrul de instruire ITtraining.

ITtraining este unul dintre cele mai moderne centre de instruire IT din România. Misiunea centrului este de a transmite într-un mod cât mai plăcut, mai eficient și într-un timp cât mai scurt posibil cunoștinţele necesare pentru a folosi
calculatorul.

Oferta de cursuri este bogată, ea fiind gândită să acopere o arie vastă, de la oferirea de cursuri pentru începători, până la cursuri avansate. Specialiștii certificaţi internaţional de instituţii de prestigiu, sediile moderne, dotate cu tehnologie
de ultimă oră, acordarea unei diplome de absolvire recunoscută la nivel internaţional sunt doar câteva motive pentru care să urmaţi cursurile noastre.

Cursurile organizate de centrul IT training sunt orientate către domenii specializate, de vârf, pentru aceia care doresc să se iniţieze sau să-și perfecţioneze cunoștinţele pentru o mai mare recunoaștere profesională și pentru dezvoltarea carierei în domenii cu mare căutare.

Astfel în cadrul centrului ITtraining se desfășoară cursuri pentru următoarele domenii:

Pentru programa completa si descrierea cursurilor accesati site-ul centrului de training - ITtraining