• Stiri

ABBYY FineReader 10 Professional Edition ia cel mai mare premiu in categoria SME Software

Data: 03 octombrie 2011

Sursa: Romsym


ABBYY, dezvoltator principal de solutii de recunoastere a documentelor captura de date si software ligvistic, anunta ca ABBYY FineReader 10 Professional Edition a primit premiul "MKB Best Choice for the Year 2010" de la WINMAG Pro Magazine in Olanda. Premiul WINMAG Pro MKB identifica produsele si producatorii ce au avut o contributie semnificativa de-a lungul anului trecut in sectorul de piata al organizatiilor mici si medii (SME). ABBYY FineReader 10 a fost ales deoarece indeplineste toate cerintele unei aplicatii IT moderna si prietenoasa cu utilizatorul pentru SME, si este un produs de incredere pentru aceste afaceri. ABBYY FineReader 10 Professional Edition ofera o recunoastere optica a caracterelor (OCR) de mare performanta si usor accesibila, salvând timp pretios utilizatorilor care ar re-culege si re-formata texte.

Datorita calitatii foarte bune a recunoasterii textului si pastrarii formatului de pagina obtinut pe parcursul unei serii de teste, ABBYY FineReader a obtinut de asemenea si recunoasterea editorilor ca software OCR.

Oferind generatiile urmatoare a celor doua tehnologii majore - ABBYY ADRT® (Adaptive Document Recognition Technology) pentru reproducerea formatarii documentelor multi-pagina si Camera OCR - FineReader 10 duce OCR-ul pe inalte culmi, dincolo de recunoasterea textului traditionala. In combinatie cu interfata foarte intuitiva orientata spre sarcini tehnologiile avansate aduc o eficienta sporita, simplicitate si performanta in toate scenariile de procesare profesionala a a documentelor, atât pentru consumatori cât si pentru oamenii de afaceri, inclusiv SMB.

ABBYY FineReader 10 Professional Edition este disponibil in reteaua de distribuitori si parteneri reseleri si prin magazinul online ABBYY la www.finereader.abbyy.com. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul Web la www.abbyy.com.

Despre Grupul Romsym

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym Data este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania si Republica Moldova, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat), DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata), managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare), softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander), dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus), sisteme Open Source (Red Hat).

Altele

Instrumente pentru dezvoltatori - 04 martie 2021
Unveiling Symantec DLP 15.8 - 08 februarie 2021
Symantec DLP 15.8 Enables Discovering Sensitive Information Across Web Applications - 03 februarie 2021
IntelliJ IDEA împlinește 20 de ani! - 28 ianuarie 2021
72% dintre dezvoltatorii Java aleg IntelliJ IDEA - 17 decembrie 2020
Meet Code With Me (EAP) - un instrument pentru dezvoltarea colaborativă al JetBrains - 08 octombrie 2020
Verificați securitatea site-ului Web cu Acunetix Web Vulnerability Scanner - 28 septembrie 2020
Esti un dezvoltator C / C ++ alege un instrument pentru tine - 28 mai 2020
NComputing și Stratodesk au dezvoltat soluția de tip Thin Client RX420 (HDX) bazată pe Raspberry - 07 ianuarie 2020
FineReader va ajuta sa va cresteti productivitatea, astfel incat munca sa fie terminata la timp pent - 13 decembrie 2019

| Stiri |