• Stiri

ABBYY FineReader 10 Professional Edition ia cel mai mare premiu in categoria SME Software

Data: 03 octombrie 2011

Sursa: Romsym


ABBYY, dezvoltator principal de solutii de recunoastere a documentelor captura de date si software ligvistic, anunta ca ABBYY FineReader 10 Professional Edition a primit premiul "MKB Best Choice for the Year 2010" de la WINMAG Pro Magazine in Olanda. Premiul WINMAG Pro MKB identifica produsele si producatorii ce au avut o contributie semnificativa de-a lungul anului trecut in sectorul de piata al organizatiilor mici si medii (SME). ABBYY FineReader 10 a fost ales deoarece indeplineste toate cerintele unei aplicatii IT moderna si prietenoasa cu utilizatorul pentru SME, si este un produs de incredere pentru aceste afaceri. ABBYY FineReader 10 Professional Edition ofera o recunoastere optica a caracterelor (OCR) de mare performanta si usor accesibila, salvând timp pretios utilizatorilor care ar re-culege si re-formata texte.

Datorita calitatii foarte bune a recunoasterii textului si pastrarii formatului de pagina obtinut pe parcursul unei serii de teste, ABBYY FineReader a obtinut de asemenea si recunoasterea editorilor ca software OCR.

Oferind generatiile urmatoare a celor doua tehnologii majore - ABBYY ADRT® (Adaptive Document Recognition Technology) pentru reproducerea formatarii documentelor multi-pagina si Camera OCR - FineReader 10 duce OCR-ul pe inalte culmi, dincolo de recunoasterea textului traditionala. In combinatie cu interfata foarte intuitiva orientata spre sarcini tehnologiile avansate aduc o eficienta sporita, simplicitate si performanta in toate scenariile de procesare profesionala a a documentelor, atât pentru consumatori cât si pentru oamenii de afaceri, inclusiv SMB.

ABBYY FineReader 10 Professional Edition este disponibil in reteaua de distribuitori si parteneri reseleri si prin magazinul online ABBYY la www.finereader.abbyy.com. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul Web la www.abbyy.com.

Despre Grupul Romsym

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym Data este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania si Republica Moldova, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat), DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata), managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare), softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander), dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus), sisteme Open Source (Red Hat).

Altele

Dioda de date de la Fox-IT, cel mai înalt standard de securitate - 14 februarie 2019
Arhivarea e-mail-urilor în firmele de avocatură - 12 februarie 2019
Prezentare online - MailStore - arhivarea email-urilor o provocare! - 12 februarie 2019
Infoblox - Combaterea amenințărilor DNS - 31 ianuarie 2019
GDPR dupa 25 mai 2018! - 10 ianuarie 2019
Cel mai asteptat eveniment din industria IT - Romsym Day 2018! - 25 octombrie 2018
Vulnerabilitatea parolelor slabe - 06 septembrie 2018
M270 de la WatchGuard surclaseaza competitia - 08 august 2018
Red Hat OpenStack Administration 1 (CL110) - 07 august 2018
NComputing a lansat RX-RDP - 07 august 2018

| Stiri |