• Stiri

Adobe primeste Premiul Emmy® pentru Sistemul de Recomandari Video

Data: 09 ianuarie 2014

Sursa: www.adobe.com/news


Acest premiu constituie o recunoastere a rolului tehnologiei Adobe in personalizarea continutului video.

Adobe a anuntat astazi ca Academia Nationala de Stiinte si Arte in Televiziune (National Academy of Television Arts and Sciences) a recunoascut contributia companiei in ceea ce priveste tehnologia furnizata in "Personalized Recommendations for Video Discovery", acordandu-i premiul Technology and Engineering Emmy® Award pe anul 2013. Adobe primeste acest premiu pentru dezvoltarea primului sistem de recomandari, sistem care a conturat conceptele fundamentale ale personalizarii informatiilor pentru consumatori, atunci cand acestia cauta si gasesc continut video. Compania Adobe a avut onoarea de a primi acest premiu in cadrul unei ceremonii desfasurate la expozitia intitulata International Consumer Electronics Show, in data de 9 ianuarie 2014.

"Consumatorii din ziua de azi se bazeaza pe acest lucru si se asteapta ca interactiunile lor cu anumite brand-uri sa fie relevante si personale, indiferent de canalul sau dispozitivul utilizat", a declarat Pritham Shetty, Vice-Presedinte al Adobe Marketing Cloud and Primetime Engineering, din cadrul companiei Adobe. "Acest premiu Emmy nu face altceva decat sa recunoasca rolul-cheie pe care l-a jucat tehnologia Adobe in domeniul sistemelor de recomandare, prin care se permite personalizarea continutului video pe Web si dispozitivele mobile."

John B. Hey a conceput si creat primul sistem de recomandare a continutului si filmelor, mai tarziu achizitionat de Adobe, pe la sfarsitul anului 1980. Acea munca este legata de conturarea conceptelor fundamentale de "filtrare colaborativa", o tehnica de pionierat care analizeaza datele in functie de comportamentul utilizatorului si formuleaza preferinte, cu scopul de a prezice cum va reactiona un consumator la vederea continutului video. Astazi, sistemele de recomandare personalizata pentru continutul video sunt foarte raspandite si realizeaza directionarea a zeci de milioane de creatii video in fiecare zi.

Adobe a mai fost premiat de doua ori pana acum de Academia Nationala de Stiinte si Arte in Televiziune. A primit pentru Adobe Pass un premiu Emmy Engineering Plaque in anul 2012, ca o recunoastere a realizarilor extraordinare in inginerie in domeniul noilor tehnologii aparute pe piata, iar in anul 2006 a mai primit un premiu intitulat Technical and Engineering Emmy Award for Streaming Media Architecture & Components.

Altele

Dioda de date de la Fox-IT, cel mai înalt standard de securitate - 14 februarie 2019
Arhivarea e-mail-urilor în firmele de avocatură - 12 februarie 2019
Prezentare online - MailStore - arhivarea email-urilor o provocare! - 12 februarie 2019
Infoblox - Combaterea amenințărilor DNS - 31 ianuarie 2019
GDPR dupa 25 mai 2018! - 10 ianuarie 2019
Cel mai asteptat eveniment din industria IT - Romsym Day 2018! - 25 octombrie 2018
Vulnerabilitatea parolelor slabe - 06 septembrie 2018
M270 de la WatchGuard surclaseaza competitia - 08 august 2018
NComputing a lansat RX-RDP - 07 august 2018
Red Hat OpenStack Administration 1 (CL110) - 07 august 2018

| Stiri |