• Stiri

Citrix NetScaler: Un înlocuitor perfect pentru TMG de la Microsoft

Data: 18 decembrie 2014

Sursa: www.citrix.com


Citrix NetScaler: Un înlocuitor perfect pentru TMG de la Microsoft

NetScaler furnizează toate capabilitățile și beneficiile aduse de TMG dar vine și cu alte capabilități pentru optimizarea, protejarea și scalarea aplicațiilor de web. NetScaler are ca scop principal protejarea și asigurarea funcționării aplicațiilor Microsoft Lync, SharePoint și Exchange în centrele de date de nivel enterprise sau de orice altă mărime.

/

NetScaler de la Citrix este cea mai bună soluție de Application Delivery Controller de pe piață. NetScaler include toate capabilitățile TMG-ului dar este și cel mai complet ADC de pe piață. NetScaler include „Load Balancing" și gestionarea pentru conexiunile „Layer 4" cât și „caching", compresie, optimizare pentru conținut de tip „Layer 7", filtrare de conținut,

filtrare URL, rescriere de conținut, procesare de politici de securitate, firewall pentru aplicații, network acces control, SSL VPN și multe alte module. Instalările NetScaler pot începe prin înlocuirea funcțiilor TMG. Înlocuirea funcțiilor TMG cu cele NetScaler va avea un efect benefic asupra serviciilor pentru aplicații de rețea. NetScaler suportă aplicații folosind „AppExpert Templates". Aceste șabloane predefinite furnizează administratorilor IT configurații pentru optimizarea performanței aplicațiilor.

NetScaler a fost testat și validat folosind aplicații Microsoft: Exchange, Lync și Sharepoint. NetScaler a demonstrat că este o soluție de securitate avansată și care poate lucra cu aplicații furnizând în același timp funcții de securitate precum autentificare și beneficii precum modulele de optimizare și accelerare.

Datorită capacităților sale de a suporta și optimiza aplicațiile NetScaler a dovedit că este cel mai bun înlocuitor pentru TMG și de asemenea îmbunatățește funcționarea aplicațiilor Microsoft și mediilor Microsoft.

NetScaler: un „super set" TMG

NetScaler furnizează toate capacitățile TMG și mai mult. Următorul tabel este o comparație între TMG și NetScaler.

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII ACCESAȚI DATASHEET-UL "CITRIX NetScaler vs TMG.pdf"

Altele

Dioda de date de la Fox-IT, cel mai înalt standard de securitate - 14 februarie 2019
Arhivarea e-mail-urilor în firmele de avocatură - 12 februarie 2019
Prezentare online - MailStore - arhivarea email-urilor o provocare! - 12 februarie 2019
Infoblox - Combaterea amenințărilor DNS - 31 ianuarie 2019
GDPR dupa 25 mai 2018! - 10 ianuarie 2019
Cel mai asteptat eveniment din industria IT - Romsym Day 2018! - 25 octombrie 2018
Vulnerabilitatea parolelor slabe - 06 septembrie 2018
M270 de la WatchGuard surclaseaza competitia - 08 august 2018
NComputing a lansat RX-RDP - 07 august 2018
Red Hat OpenStack Administration 1 (CL110) - 07 august 2018

| Stiri |