• Stiri

Gartner poziționează Symantec ca lider în Quadrantul DLP pentru a 10-a oară consecutiv

Data: 19 aprilie 2017

Sursa: www.symantec.com


Cu sediul în Mountain View, California, Symantec este un jucător important pe piața DLP de la achiziția lui Vontu în 2007. Symantec a lansat recent Symantec Data Loss Prevention 14.5 și are printre componente produse pentru platforma DLP Enforce, DLP IT Analytics, Cloud Storage (suportă peste 65 de aplicații cloud), Cloud Prevent pentru Microsoft Office 365, DLP pentru Endpoint, DLP pentru mobil, DLP pentru rețea și DLP pentru stocare, precum și suport pentru DLP API pentru tehnologii de securitate terțe, cum ar fi extracția de conținut, raportarea și FlexResponse pentru criptarea conținutului sau aplicare DRM. Symantec continuă să investească și să îmbunătățească tehnologia DLP pentru protecția informațiilor.

Symantec a achiziționat Blue Coat, care îi oferă capabilități CASB (Cloud Access Security Brokers) de la achiziționarea de către Blue Coat a Elastica și Perspecsys, ale căror politicii DLP sunt integrate prin intermediul unui REST API bidirecțional între Elastica și Symantec DLP. Așadar, Symantec este o alegere potrivită pentru organizațiile care necesită tehnici avansate de detectare și integrare cu CASB pentru uniformizarea politicii de securitate a datelor.

Symantec oferă cea mai completă tehnică de detectare a datelor sensibile de pe piață, cu funcționalități avansate, cum ar fi detectarea formei, analiza imaginilor și recunoașterea scrierii de mână, care poate acoperi o gamă largă de scenarii de pierdere a datelor.

Symantec suportă un model de implementare hibrid pentru mai multe dintre produsele sale DLP în care serverele de detecție implementate în AWS, Azure sau Rackspace se conectează la o platformă DLP Enforce on-premise.

Sistemul SmartResponse al Symantec oferă o gamă largă de flexibilități administrative bazate pe acțiuni de conținut care corespund unei politici DLP.

DLP Vector Machine Learning (VML) permite clienților să învețe sistemul DLP oferind atât exemple de conținut pozitiv, cât și negativ. Acest lucru ar putea fi util atunci când metodele tradiționale de stabilire a modelului nu sunt suficiente pentru a se potrivi cu exactitate conținutului.

Cu o experiență de 25 de ani în distribuția produselor Symantec, Romsym Data vă oferă toată gama de soluții de securitate Symantec și Blue Coat precum și asistență în implementare, consultanță și training.

Altele

GDPR dupa 25 mai 2018! - 10 ianuarie 2019
Cel mai asteptat eveniment din industria IT - Romsym Day 2018! - 25 octombrie 2018
Vulnerabilitatea parolelor slabe - 06 septembrie 2018
M270 de la WatchGuard surclaseaza competitia - 08 august 2018
NComputing a lansat RX-RDP - 07 august 2018
Red Hat OpenStack Administration 1 (CL110) - 07 august 2018
Importanta instruirii Red Hat - 06 august 2018
Navicat lanseaza Navicat pentru MongoDB - 06 august 2018
MailStore Server pentru Office 365 - 03 august 2018
AuthPoint - un serviciu gestionat - 02 august 2018

| Stiri |