• Stiri

Ghidul Cyber Crime pentru afaceri mici si mijlocii

Data: 11 ianuarie 2016

Sursa: Romsym Data


Aflați cum hackerii pot face ravagii si învățați ce puteti face pentru a vă proteja. Afacerile locale sau agențiile guvernalemtale sunt o parte importantă a comunității.

Oamenii simt în siguranță aici. Viața e bună. Dar, acestea au de asemenea o parte întunecată. Atacurile cibernetice sofisticate sunt orientate de regulă către aceste organizații, fie că vorbim despre întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) sau agenții guvernamentale. Aceste infracțiuni nu fac întotdeauna titluri, cum ar fi atacuri care au lovit statele naționale sau entități mari precum Sony, dar sunt mult mai extinse. Vestea bună? Vă puteți proteja afacerea dumneavoastră de aceste atacuri cibernetice. Vă vom arăta cum!

Amenințările cibernetice astăzi sunt mult mai sofisticate decât oricând, ceea ce face ce infractorii să vizeze întreprinderile mici din oraș. Infractorii cibernetici pot fi "hacktiviști" cu agende sociale care doresc să perturbe afacerea dumneavoastră de zi cu zi sau grupiri infracționale organizate care folosesc datele financiare sau personale ale clienților dumneavoastră în scopuri ilicite.

În 2014, firmele mici cu venituri anuale de mai puțin de 100 milioane $ de securitate au redus cheltuielile de securitate cu 20%, în timp ce companiile mari au crescut investițiile în securitate cu 5%.

Cyber Crime în afecarile curente

IMM-urile investesc de obicei mai puțin timp și bani în securitatea rețelei decât companiile mari. Acesta înseamnă că sunt ținte ușoare pentru infractorii cibernetici. Dar chiar dacă întreprinderile mici nu sunt destinate în mod specific, atacuri automatizate scanează în mod constant în căutarea de datele vulnerabile și computere neprotejate care pot fi folosite ca o resursă. Încălcări ale securității la companii mari costă între £ 450.000 ($ 697.000) și £850,000 (1,3 milioane $), în medie, în 2013. Pentru o afacere mică, o încălcare ar putea costa între £ 35.000 și 65.000 £. Deturnarea companiilor mai mici mai degrabă decât a entităților individuale mari păstrează atacatorii în anonimat, departe de mass-media și de guvern, permițându-le să facă profituri mari de la mai multe companii comprimise. În unele cazuri, întreprinderile mici nu sunt nici măcar ținta finală. Sunt de multe ori cea mai slabă verigă într-un atac, lanț de încredere, în care atacatorii vizeză parteneri de afaceri mai mari. Vânzarea cu amănuntul este unul dintre primele cinci industriile cele mai orientate-în ceea ce privește volumul de atacuri și tentative de intruziuni. Chiar și organizații mici și mijlocii pot stoca date valoroase care înseamnă bani pentru băieții răi. Și infractorii cibernetici pot viza segmente de piață, verticale care le permit să profite de vulnerabilități comune și profituri ridicate de la mai multe victime.

Actualizați-vă măsurile de protecție

În ciuda amenințărilor care evoluează rapid, multe IMM-uri și agenții locale sunt încă axate pe strategiile de apărare moștenire cum ar fi un firewall simplu. Primul pas este un upgrade la firewall de ultimă generație NGFW sau uni ed threat (UTM) dispozitiv care combină toate metodele de apărare existente astăzi într-un device singur, ușor de administrat și rentabil.

PRIMUL PAS

Platforma WatchGuard oferă cele mai performante metode de apărare din industrie în fiecare categorie și efectuează la viteză redusă, astfel încât să nu utilizeze la maxim performanța rețelei chiar și cu toate motoarele de securitate pornite. WatchGuard Firebox® M200 și M300 sunt firewall-uri de până la 218% mai rapide decât concurența cu performanță de neegalat și până la 385% mai rapid pentru inspecția traficului criptat.

PASUL DOI

Dispozitivele de securitate sofisticate de astăzi au controale pentru a prinde diferite părți ale unui atac, dar atacatorii pot găsi încă modalități de a se sustrage de apărare. Apărarea în profunzime umple golurile. Teoria din spate este că trebuie să creați mai multe straturi (sau link-uri) de apărare pentru a preveni diferite tipuri de atacuri, cu atât mai multe pentru a maximiza protecția dumneavoastră. Cu cât un sistem de securitate are mai multe nivele cu atât complică sarcina unui atacator și reduce șansele unei breșe.

PASUL TREI

Amenințările trebuie să fie mai întâi identificate ca apoi să fie blocate. Organizațiile mici sunt atacate și compromise în fiecare zi dar treime din acestea nu pot deduce daca au fost atacate sau nu.In mod normal unei organizatii mici ii ia aproape 80 de zile sa își dea seama daca au fost penetrate.Pana realizeaza aceasta problema pagubele deja au fost produse. Aceste brese sunt nedetectate deoarece aceste organizații au prea multe date de analizat si nu pot face fata. Deoarece nu exista o apărare perfectă, o metodă bună pentru creșterea securității este implementarea de unelte pentru identificarea amenințărilor și blocarea acestora. Organizatiile au nevoie de o unealta ce furnizeaza date despre celelalte unelte de securitate si coreleaza toate aceste date intr-un singur incident ce ajuta la detectarea si blocarea amenintarilor complexe.

Protejarea Organizațiilor Mici și Mijlocii

Firmele și agențiile guvernamentale de marime mica sau mijlocie sunt atacate de atacatori ce folosesc medote sofisticate si complexe. WatchGuard furnizeaza aparare de nivel enterprise proiectata pentru nevoile organizatiilor mici si mijlocii.

Despre WatchGuard

WatchGuard® Technologies Inc. a fost lider prin tehnologii avansate in solutii de securitate a retelei, oferind securitate pentru sute de mii de companii din intreaga lume. Familia de produse WatchGuard de dispozitive UTM cu fir si fara fir si solutia de acces de la distanta WatchGuard SSL VPN aduc retelei securitate extensibila, o vizibilitate a retelei extraordinara, management si control. Produsele WatchGuard dispun de WatchGuard LiveSecurity® Service, un serviciu inovator de suport, mentenanta, si program educational. WatchGuard are sediul in Seattle, si are birouri in America de Nord, Europa, Asia Pacifica, si America Latina. Pentru a afla mai multe, vizitati www.watchguard.com. Produsele WatchGuard sunt distribuite înRomânia prin intermediul distribuitorului autorizat Romsym Data.

http://www.watchguard.com/docs/cybercrime-comes-to-mainstreet.pdf

Altele

Dioda de date de la Fox-IT, cel mai înalt standard de securitate - 14 februarie 2019
Arhivarea e-mail-urilor în firmele de avocatură - 12 februarie 2019
Prezentare online - MailStore - arhivarea email-urilor o provocare! - 12 februarie 2019
Infoblox - Combaterea amenințărilor DNS - 31 ianuarie 2019
GDPR dupa 25 mai 2018! - 10 ianuarie 2019
Cel mai asteptat eveniment din industria IT - Romsym Day 2018! - 25 octombrie 2018
Vulnerabilitatea parolelor slabe - 06 septembrie 2018
M270 de la WatchGuard surclaseaza competitia - 08 august 2018
NComputing a lansat RX-RDP - 07 august 2018
Red Hat OpenStack Administration 1 (CL110) - 07 august 2018

| Stiri |