• Stiri

Importanta instruirii Red Hat

Data: 06 august 2018

Sursa: https://www.redhat.com


Nivelul de tehnologie si mentinerea capabilitatilor IT ale echipelor IT necesita instruire constanta.

Organizatiile isi pun intotdeauna urmatoarele probleme:

- Ce plusvaloare aduce programul de instruire?
- De ce trebuie prioritizat programul de instruire pentru echipele IT?

Red Hat a contractat IDC sa efectueze un studiu, pentru a determina ce beneficii si ce efecte au cursurile si programele de instruire Red Hat.

Studiul "The Business Value of Red Hat Training" arata ca programele de instruire si cursurile au imbunatatit operatiunile IT si intelegerea de tehnologii noi, cu pana la 20% si, de asemenea, gestionarea infrastructurii IT a devenit mult mai eficienta. Cursurile si programele de instruire au inceput sa devina recunoscute si de executivi de tip C-Suite si echipe IT. Organizatiile ce folosesc "Red Hat Traning" au redus cu pana la 71% caderile IT neplanificate si au crescut eficienta biroului de "help desk".

De asemenea, companiile care au folosit "Red Hat Training" au observant cresteri la valorile ROI cu aproape 389% pe o perioada de 3 ani.

The Business Value of Red Hat Training

Printre participantii la studiu au fost inclusi manageri ai unor organizatii mari din industrii diversificate si din diferite tari. Managerii au fost intrebati despre rezultatele a 44 de cursuri efectuate de 23 dintre angajatii acestora, in fiecare an.

Cursurile si instruirea au avut loc: online, virtual si in sala de curs.

In urma studiului, s-a descoperit ca instruirea echipelor IT poate avea un impact mare asupra sansei de succes a unui proiect. Alocarea unui procent de 1.5% din bugetul unui proiect, pentru instruirea specialistilor IT, va creste rata de succes de la 50% la 80%.

Mai mult, in urma studiului, s-a descoperit ca datorita schimbarilor rapide in tehnologie si in mediul de afaceri, capabilitatile tehnice si de organizare a unei companii se pierd. Conform studiului, 60% dintre capabilitatile unei organizatii sunt pierdute in 3 ani, iar in 6 ani peste 75%.

Instruirea continua este esentiala pentru pastrarea capabilitatilor unei companii.

Studiul a evidentiat urmatoarele informatii si concluzii:

- Cursurile si instruirea Red Hat au urmatoarele rezultate: o imbunatatire cu 20% a eficientei administratorilor IT si o reducere cu 71% a timpului pierdut datorita caderilor neplanificate.
- Cursurile si instruirea Red Hat cresc eficienta biroului "help desk" cu 23 %, rezolvarea problemelor este cu 50% mai rapida, iar timpul pierdut de angajati pentru sustinerea unei infrastructuri Red Hat este redus cu 36%.
- Cursurile si instruirea Red Hat reduc cu 12% timpul necesar dezvoltarii de noi capabilitati pentru organizatii.

In concluzie, IDC estimeaza ca productivitatea si reducerea de costuri ce rezulta din cursurile si instruirea Red Hat insumeaza 53.422 $ pe an, per angajat.

Romsym Data - Excellence in software distribution and Red Hat

Cursurile si instruirea Red Hat permit indivizilor si organizatiilor sa isi dezvoltate abilitati necesare pentru implementarea de tehnologii Red Hat si gestionarea acestora. Red Hat furnizeaza plusvaloare in: operatiuni IT, medii IT si tehnologii IT.

Concluzia este ca investitia in "Red Hat Training" va aduce plusvaloare pentru organizatii si indivizi.

Altele

Dioda de date de la Fox-IT, cel mai înalt standard de securitate - 14 februarie 2019
Arhivarea e-mail-urilor în firmele de avocatură - 12 februarie 2019
Prezentare online - MailStore - arhivarea email-urilor o provocare! - 12 februarie 2019
Infoblox - Combaterea amenințărilor DNS - 31 ianuarie 2019
GDPR dupa 25 mai 2018! - 10 ianuarie 2019
Cel mai asteptat eveniment din industria IT - Romsym Day 2018! - 25 octombrie 2018
Vulnerabilitatea parolelor slabe - 06 septembrie 2018
M270 de la WatchGuard surclaseaza competitia - 08 august 2018
Red Hat OpenStack Administration 1 (CL110) - 07 august 2018
NComputing a lansat RX-RDP - 07 august 2018

| Stiri |