• Stiri

ManageEngine administreaza aplicatii mobile cu Desktop Central

Data: 27 septembrie 2012

Sursa: Romsym Data


ManageEngine administreaza aplicatii mobile cu Desktop Central

De asemenea, asigura suport pentru IOS6, Windows 8, Windows Server 2012, Chat integrat

Pleassanton, Calif. – 25 Septembrie 2012ManageEngine, compania de management IT in timp real, anunta suportul pentru managementul aplicatiilor mobile in ultima versiune a produsului Desktop Central, care este o solutie de management al serverelor si desktop-urilor. In plus fata de capacitatile de management al echipamentelor mobile, Desktop Central a fost imbunatatit cu un chat integrat si suport pentru Apple iOS6, Microsoft Windows 8 si Windows Server 2012.

Mobilitatea angajatiilor unei companii a devenit cheia succesului in cresterea productivitatii. Astfel, utilizarea aplicatiilor mobile in-house cat si comerciale in companii a luat un avant nemaiintalnit, facand managementul aplicatiilor mobile critic pentru capacitatile departamentelor de IT. De asemenea, popularitatea de durata a echipamentelor si sistemelor de operare Apple, ca si echipamentele si serverele Microsoft Windows au facut imperativ pentru organizatiile IT suportul sistemelor iOS6 si Microsoft Windows 8 si Windows Server 2012.

"Piata mondiala de echipamente mobile si telefoane inteligente va fi in crestere exponentiala in anii urmatori", spune Mathivanan Venkatachalam, Director Management de produse la ManageEngine. "Tot mai multe companii trec la echipamente mobile, noi ramanem atasati cererilor crescande ale organizatiilor, imbunatatind continuu setul de caracteristici pentru managementul echipamentelor mobile. Managementul aplicatiilor mobile este cel mai simplu si elocvent exemplu in acest sens."

Managementul aplicatiilor mobile, Windows 8 si Chat

Desktop Central adauga functionalitati de management al aplicatiilor mobile via add on-ul Mobile Device Management (MDM). Acum, in plus fata de configurarea si securizarea echipamentelor mobile individuale si grupurilor de echipamente, Desktop Central le permite utilizatorilor IT sa execute sarcini de management de aplicatii, cum ar fi:

  • Crearea unei biblioteci de aplicatii in-house sau comerciale
  • Distributia aplicatiilor catre echipamente individuale si grupuri
  • Stergerea aplicatiilor de pe echipamentele individuale sau grupuri

ManageEngine asigura departamentele IT ca pot administra iOS6 la fel de bine ca Windows 8 si Windows Server 2012, cand vor fi disponibile pe piata. In sfarsit, Desktop Central extinde complet suportul la Windows 8 si Windows Server 2012, permitand utilizatorilor sa execute patch management, instalare de software, managementul bunurilor, control de la distanta si power management, managementul configuratiei si managementul echipamentelor USB. Deocamandata, echipamentele cu iOS6 vor fi administrate de caracteristica MDM din Desktop Central, care include profilul, securitatea, managementul aplicatiilor si bunurilor.

De asemenea, Desktop Central are integrat caracteristici de chat, permite colaborarea intre utilizatori, in special intre administratorii si utilizatorii finali, care au nevoie de comunicare in timpul rezolvarii problemelor aparute pe desktop. Capacitatile de auditare in chat ajuta organizatiile in procesul de conformitate cu standardele de securitate, prin inregistrarea si arhivarea securizata a copiei fiecarei sesiuni de chat.

Altele

Dioda de date de la Fox-IT, cel mai înalt standard de securitate - 14 februarie 2019
Arhivarea e-mail-urilor în firmele de avocatură - 12 februarie 2019
Prezentare online - MailStore - arhivarea email-urilor o provocare! - 12 februarie 2019
Infoblox - Combaterea amenințărilor DNS - 31 ianuarie 2019
GDPR dupa 25 mai 2018! - 10 ianuarie 2019
Cel mai asteptat eveniment din industria IT - Romsym Day 2018! - 25 octombrie 2018
Vulnerabilitatea parolelor slabe - 06 septembrie 2018
M270 de la WatchGuard surclaseaza competitia - 08 august 2018
NComputing a lansat RX-RDP - 07 august 2018
Red Hat OpenStack Administration 1 (CL110) - 07 august 2018

| Stiri |