• Stiri

Noul ManageEngine Applications Manager ajusteaza automat resursele infrastructurii virtuale

Data: 02 octombrie 2011

Sursa: Romsym


Noile caracteristici ale Applications Manager de monitorizare a virtualizarii permite administratorilor IT sa automatizeze alocarea resurselor virtuale si ajustarea automata cand se depasesc anumite praguri.

De exemplu , Applications Manager va adauga, porni si opri automat masini virtuale in server- ul VMware ESX/ESXi cand numarul de sesiuni active pe un server a fost depasit.

Cu aceste capabilitati automate echipa de IT poate imbunatati semnificativ eficienta operationala prin reducerea interventiilor manuale si la fel de bine poate optimiza folosirea resurselor prin reutilizarea resurselor virtuale inactive.

In plus, aplicatiilor critice pentru organizatie si serviciilor care ruleaza in mediul virtual le sunt asigurate resurse suficiente.

Cand se combina mediul fizic cu cel virtual pentru servere de aplicatii, servicii web si baze de date, automatizarea capabilitatii alocarii resurselor devine mai puternica.

"Applications Manager este o solutie foarte eficace pentru rularea software-ului in organizatie la parametrii de performanta necesari" spune John Stoffer, Executive Director of IT, Wall Street Institute.

"De cind entitatile fizice si virtuale coexista in majoritatea mediilor IT orice reducere de performanta intr-o aplicatie poate afecta si serviciile virtuale colaterale" spune Gibu Mathew, program manager, Applications Performance Management solutions la ManageEngine.

Prin automatizarea alocarii resurselor virtuale bazate pe performanta entitatilor fizice, departamentele IT se pot asigura ca serviciile critice afacerii nu sunt afectate de problemele componentelor fizice. De asemenea se pot utiliza resursele mai eficient si se pot reduce costurile operationale. Suportul out–of–the–box pentru peste 50 de aplicatii si servere faciliteaza administratorilor de centr de date controlul infrastructurii virtuale.

Noile capabilitati anuntate sunt ultimele din lista in crestere a caracteristicilor ManageEngine dezvoltate pentru a asigura mediului virtual disponibilitatea si performanta care sunt dorite. ManageEngine anunta, cu ceva timp in urma, ca Applications Manager a fost imbunatatit pentru a oferi suport de management mediilor virtuale de mai multi producatori. Compania planuieste sa continue extinderea capabilitatilor de management a virtualizarii.

Despre ManageEngine

ManageEngine este leaderul in software-ul de IT management la costuri reduse. ManageEngine ofera IT managementului solutii de nivel enterprise cum ar fi Network Management, HelpDesk&ITIL, Monitorizarea bandei, Managementul aplicatiilor, Managementul desktopului, Managementul securitatii, Managementul parolelor, raportare Active Directory si o platforma de Managementul serviciilor. Produsele ManageEngine sint usor de instalat, setat si folosit si ofera suport extensiv, consultare, si training. Mai mult de 30.000 de organizatii din diferite ramuri, industrii si diferite marimi folosesc ManageEngine pentru a avea grija de nevoile din IT management la costuri eficiente. ManageEngine este o divizie al AdventNet,INC. Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati www.manageengine.com.

Despre Grupul Romsym

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym Data este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania si Republica Moldova, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat), DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata), managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare), softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander), dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus), sisteme Open Source (Red Hat).

Altele

Instrumente pentru dezvoltatori - 04 martie 2021
Unveiling Symantec DLP 15.8 - 08 februarie 2021
Symantec DLP 15.8 Enables Discovering Sensitive Information Across Web Applications - 03 februarie 2021
IntelliJ IDEA împlinește 20 de ani! - 28 ianuarie 2021
72% dintre dezvoltatorii Java aleg IntelliJ IDEA - 17 decembrie 2020
Meet Code With Me (EAP) - un instrument pentru dezvoltarea colaborativă al JetBrains - 08 octombrie 2020
Verificați securitatea site-ului Web cu Acunetix Web Vulnerability Scanner - 28 septembrie 2020
Esti un dezvoltator C / C ++ alege un instrument pentru tine - 28 mai 2020
NComputing și Stratodesk au dezvoltat soluția de tip Thin Client RX420 (HDX) bazată pe Raspberry - 07 ianuarie 2020
FineReader va ajuta sa va cresteti productivitatea, astfel incat munca sa fie terminata la timp pent - 13 decembrie 2019

| Stiri |