• Stiri

Protectie avansata pentru email - Symantec Messaging Gateway

Data: 15 iulie 2016

Sursa: www.symantec.com


Symantec Messaging Gateway permite companiilor sa isi securizeze infrastructura de email si productie folosind functii anti-spam si anti-malware ce lucreaza in timp real. De asemenea solutia furnizeaza metode de: protectie impotriva atacurilor, filtrare de continut, criptare de email si prevenirea pierderii datelor. Companiile isi pot securiza, folosind acest produs, infrastructura de mail si de asemenea pot face fata amenintarilor folosind o solutie simplu de administrat.

Protectie Impotriva Amenintarilor:Blocheaza Malware-ul si Spam-ul

Produsul previne atacurile de tip "phising" sau cu obiective bine stabilite. Majoritatea firmelor tinta atacurilor de tip "phishing" cu scopul compromiterii email-ului. Astfel devine un obiectiv important protejarea utilizatorilor de amenintarile online. Aceste tipuri de atacuri vin sub forma de atasamente "email" ce contin malware. Cand aceste atasamente contin atacuri de tip "zero day", securitatea clasica nu poate sa garanteze protectia infrastructurii. Symantec Messaging Gateway foloseste functia "disarm (dezarmare)", o tehnologie Symantec, ce blocheaza astfel de atacuri prin eliminarea vulnerabilitatilor si continutului exploatabil din atasamente Office sau PDF. Documentul curatat este reconstruit, reatasat la email si trimis catre destinatie. Functia "disarm" blocheaza amenintari necunoscute si nedocumentate.

*Symantec’s Global Intelligence Network vizualizeaza peste 3 miliarde de mesaje pe zi pentru identificare corecta a malware-ului si spam-ului.

*Blocheaza 99% din spam si are o rata de eroare de 1 la milion.

*Utilizatorul poate sa creeze reguli customizate anti-spam pentru un nivel aditional de protectie impotriva mesajelor email cu "link-uri" periculoase.

Protejarea Informatiei: Previne Pierderea De Informatii Prin Email

Solutia se poate integra cu Symantec Data Loss Prevention pentru garantarea securitatii informatiei. Pierderea de informatii critice poate provoca daune reputatiei unei companii si aceasta poate duce la pierderea de clienti iar rezultatul final este scaderea cifrei de afaceri. Datele pot fi foarte usor pierdute pe Email, fie accidental sau voit. Symantec Messaging Gateway ofera functii avansate pentru filtrarea continutlui si prevenirea pierderilor de date cu scopul protejarii datele de pierdere accidentala sau voita. De asemenea Symantec Messaging Gateway poate functiona ca un nivel aditional de securitate pentru date pentru produsul Data Loss Prevention. Gestionarea sistemul de carantina permite administratorilor sa actioneze direct asupra datelor introduse in carantina de Messaging Gateway folosind consola Data Loss Prevention Enforce.

*Politicile DLP pot fi usor create folosind Messaging Gateway

*Utilizatorul poate sa foloseasca TLS pentru securizara comunicarii cu Symantec Data Loss Prevention

*Exista optiunea pentru criptarea mesajelor in functie de politica folosind Symantec Content Encryption Add-on.

Control Si Gestionare Simpla

Nu exita doua companii care sa aiba aceleasi nevoi, astfel tehnologia trebuie sa fie flexibila pentru a face fata fiecarui mediu IT si sa furnizeze vizibilitatea si datele de care are nevoie utilizatorul pentru a-si gestiona infrastructura Email. Symantec Messaging Gateway este disponibil sub forma de dispozitiv fizic sau virtual (folosind VMware sau Microsoft Hyper-v). Aceasta flexibilitate ii permite sa functioneze in orice tip de mediu. Messaging Gateway furnizeaza o consola unificata pentru: gestionarea mai multor dispozitive, urmarirea mesajelor, vizualizarea statisticilor si incidentelor. Consola pentru gestionare ofera o imagine completa si detaliata asupra sistemului de mail si garanteaza un control granular pentru sporirea securitatii.De asemenea produsul reduce si costurile asociate sistemelor de securitate pentru Email.

*Suporta IPv6, IPv4, si retele mixte

*Autentificarea LDAP permite implementarea sistemului "o singura inregistrare (single-sign-on)" si configurarea politicilor folosind grupuri LDAP

*Rapoarte customizabile cu peste 50 de rapoarte standart integrate

*Utilizatorul poate sa identifica amenintarile si probleme legate de conformitate folosind consola centralizata.

Beneficii Cheie

*Blocheaza 99% din spam si are o rata de eroare de 1 la un milion si de asemenea se auto-actualizeaza.

*Protejeaza impotriva:malware-ului, atacurilor si amenintarilor de tip "ziua zero".

*Utilizatorul poate sa isi creeze propriile reguli anti-spam pentru satisface cerintele personale de securitate.

*De asemenea utilizatorul poate sa creeze rapoarte pentru verificarea eficientei regulilor customizate.

*Protejeaza datele critice si informatiile confidentiale prin functiile de scanare a email-urilor cu scopul descoperirii daca contin date ce nu trebuie sa paraseasca organizatia.

*Protejeaza reputatia companiei si reduce riscurile asociate pierderii datelor si respectarii conformitatii.

*Solutia proceseaza, scaneaza si raporteaza traficul de mail pe IPv6.

*Subscriptia optionala Symantec Content Encryption se integreaza in consola Messaging Gateway cu scopul filtrarii continutului si implementarii politicilor de prevenirea pierderii datelor.

*Solutia include:un panou, rapoarte sumare si detaliate pentru a demonstra eficienta solutiei Messaging Gateway.

*Reduce costurile administrative prin reducerea complexitatii generate de: multiple console, politici nelegate, jurnalizare incompatibila.

Altele

Dioda de date de la Fox-IT, cel mai înalt standard de securitate - 14 februarie 2019
Arhivarea e-mail-urilor în firmele de avocatură - 12 februarie 2019
Prezentare online - MailStore - arhivarea email-urilor o provocare! - 12 februarie 2019
Infoblox - Combaterea amenințărilor DNS - 31 ianuarie 2019
GDPR dupa 25 mai 2018! - 10 ianuarie 2019
Cel mai asteptat eveniment din industria IT - Romsym Day 2018! - 25 octombrie 2018
Vulnerabilitatea parolelor slabe - 06 septembrie 2018
M270 de la WatchGuard surclaseaza competitia - 08 august 2018
NComputing a lansat RX-RDP - 07 august 2018
Red Hat OpenStack Administration 1 (CL110) - 07 august 2018

| Stiri |