• Stiri

Red Hat® Enterprise Virtualization 3.0

Data: 06 februarie 2012

Sursa: Red Hat


Prima platforma de virtualizare pentru mediul enterprise in intregime open source!

Red Hat® Enterprise Virtualization 3.0 este prima solutie completa de virtualizare pentru managementul desktop-urilor si serverelor si prima platforma de virtualizare in intregime open source. Are la baza puternicul hypervizor de masini virtuale KVM (kernel-based virtual machine) si platforma de virtualizare oVirt.

Red Hat Enterprise Virtualization este o alternativa pentru companiile ce urmaresc reducerea costurilor, cresterea ratei de investire (ROI), atingerea rapida a pragului de rentabilitate, precum si evitarea existentei monopolului unui singur producator dintre toti cei care ofera solutii de virtualizare.

Produsul nostru de baza, Red Hat Enterprise Virtualization pentru Server, include Red Hat Enterprise Virtualization Manager si Red Hat Enterprise Virtualization Hypervisor si suporta sisteme de operare pentru servere ca "virtual guests".

Red Hat Enterprise Virtualization pentru Desktop este disponibil ca un add-on, si ofera suport pentru sistemele de operare pentru desktop-uri ca "virtual guest" si pentru functionalităti de tip "desktop management".

Romsym Data este partener Red Hat autorizat in furnizarea de servicii si instrumente, ce ajuta departamentul IT din compania dumneavoastra in ceea ce priveste virtualizarea volumului de lucru al serverului beneficiind de o performanta imbatabila, de securitate si cel mai mic cost din clasa, de la liderul de soluii open source - Red Hat.

Altele

Dioda de date de la Fox-IT, cel mai înalt standard de securitate - 14 februarie 2019
Arhivarea e-mail-urilor în firmele de avocatură - 12 februarie 2019
Prezentare online - MailStore - arhivarea email-urilor o provocare! - 12 februarie 2019
Infoblox - Combaterea amenințărilor DNS - 31 ianuarie 2019
GDPR dupa 25 mai 2018! - 10 ianuarie 2019
Cel mai asteptat eveniment din industria IT - Romsym Day 2018! - 25 octombrie 2018
Vulnerabilitatea parolelor slabe - 06 septembrie 2018
M270 de la WatchGuard surclaseaza competitia - 08 august 2018
NComputing a lansat RX-RDP - 07 august 2018
Red Hat OpenStack Administration 1 (CL110) - 07 august 2018

| Stiri |