72% dintre dezvoltatorii Java aleg IntelliJ IDEA

72% dintre dezvoltatorii Java aleg IntelliJ IDEA

Sursă – https://www.jetbrains.com/idea/whatsnew/

Fiecare aspect al IntelliJ IDEA a fost conceput pentru a maximiza productivitatea dezvoltatorilor. Împreună, asistența de codare inteligentă și designul ergonomic fac ca dezvoltarea să fie nu numai productivă, ci și plăcută.
Noi funcționalități:
Utilizați sugestii inline în timp ce depanați – Când depanați aplicația, puteți face click pe variabile pentru a obține sugestii interactive inline. În aceste indicii, puteți modifica valorile câmpurilor care aparțin variabilelor.
Modificări de etapă la Git – Puteți face modificări din IDE-ul dvs. și le puteți transfera la Git. Noua interfață de utilizare prezintă noduri în etapă și unstaged în vizualizarea Commit.
Glisați și fixați filele pentru a împărți editorul – Puteți organiza filele mai convenabil prin glisare și plasare pentru a împărți editorul orizontal sau vertical. De asemenea, acțiunea Open in Right Split împarte editorul pe verticală atunci când deschideți un fișier.
Comparați edițiile:

Contact

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart