Atingerea conformității cu standardele PCI DSS

Atingerea conformității cu standardele PCI DSS

Reduceți riscul de încălcări ale datelor legate de titularii de carduri de plată prin aplicarea practicilor de securitate dovedite.

Ce este PCI DSS?

PCI DSS, Standardul de Securitate al Datelor Industriei de Plăți, este un set de procese și practici concepute pentru a asigura transferul sigur și securizat al datelor cardurilor de plată. Scopul său este de a îmbunătăți siguranța datelor consumatorilor și încrederea în ecosistemul de plăți.

Standardul se aplică tuturor entităților care stochează, procesează sau transmit datele titularilor de carduri (CHD) și/sau datele de autentificare sensibile (SAD), sau ar putea afecta securitatea mediului de date al titularului de card (CDE). Acest lucru include afacerile care colectează date sensibile pentru autentificarea titularilor de carduri sau autorizarea tranzacțiilor de plată.

PCI DSS este impus de companiile emitente de carduri de plată pentru a asigura securitatea tranzacțiilor cu carduri de plată. Dacă gestionați datele deținătorilor de carduri, devine responsabilitatea dvs. să fiți conformi cu PCI DSS și să validați conformitatea în mod regulat.

Implementarea acestui standard aduce beneficii suplimentare, permițând organizațiilor să:

 • Prevină încălcarea securității datelor.
 • Reducă riscul pierderii de date
 • Mențină încredere clienților
 • Evite amenzi și penalități
 • Se conformeze ușor și la alte cadre de lucru

Pentru a fi conform cu PCI DSS, organizația dvs. trebuie să îndeplinească o serie de cerințe de securitate operaționale și tehnice care se aplică unui CDE. Un CDE este alcătuit din persoane, procese și sisteme care interacționează cu sau ar putea afecta informațiile despre cardul de plată.

PCI DSS 4.0, cea mai recentă versiune a PCI DSS, constă din 12 cerințe concepute pentru a proteja datele contului de plată.

Suitele de soluții de management IT de la ManageEngine vă pot ajuta să îndepliniți aceste 12 cerințe răspândite pe 6 obiective și, în consecință, să asigurați conformitatea cu PCI DSS.

Contact

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart