Bursierii Gradle sunt acum incluși în programul de recunoaștere a dezvoltatorilor JetBrains

Bursierii Gradle sunt acum incluși în programul de recunoaștere a dezvoltatorilor JetBrains

Experții activi din programul Gradle Fellowship sunt acum eligibili pentru a primi un abonament gratuit la pachetul JetBrains All Products împreună cu Microsoft MVP, Java Champions, ASPInsiders, Google Developers Experts și Docker Captains.

De mulți ani, JetBrains a sprijinit dezvoltatorii, studenții, profesorii, instructorii și comunitățile din întreaga lume cu diferite programe de sprijin comunitar. Suntem mândri că avem propriul nostru program de recunoaștere a dezvoltatorilor care ne ajută să susținem și să încurajăm dezvoltatorii să împărtășească pasiunea și cunoștințele lor în materie de tehnologie. Peste 1000 de experți au primit pachete gratuite pentru toate produsele în 2020 (a se vedea cele mai importante momente anuale din 2020).

Instrumentul Gradle Build Tool a fost considerat de TechCrunch ca unul dintre primele 20 de proiecte open source din lume și este acum descărcat de peste 24 de milioane de ori pe lună. A deschis multe noi posibilități pentru dezvoltatori, permițându-le să se concentreze asupra a ceea ce vor să realizeze, fără a se lăsa împotmolit în specificul modului în care. Fiind sistemul implicit de construire pentru Android, precum și pentru proiectele Kotlin Multiplatform, Gradle este o tehnologie foarte extensibilă.

Astăzi, suntem bucuroși să invităm Gradle Fellows să se alăture programului și să le ofere acces la toate produsele desktop JetBrains, precum IntelliJ IDEA Ultimate, dotUltimate, GoLand și altele.

Dacă sunteți membru al Programului de burse Gradle, vă rugăm să nu ezitați să solicitați pachetul gratuit pentru toate produsele astăzi!

Contact

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart