De ce aveti nevoie de un model de securitate centrat pe informatii?”Suficient de bun” nu este suficient de bun.

De ce aveti nevoie de un model de securitate centrat pe informatii?”Suficient de bun” nu este suficient de bun.

Symantec/Broadcom® oferă un portofoliu de soluții special construite pentru protejarea endpoint-urilor, datelor locale și datelor din Cloud, ce se integreaza cu produse de tip: gateway web, e-mail, aplicatii cloud, SaaS si IaaS pentru extinderea protectiei de tip DLP.

Symantec DLP este o soluție de protecție a datelor pentru date: în uz, în mișcare sau în repaus de pe orice mediu.

Symantec DLP protejează: date, aplicatii, fisiere, imagini si date structurate în medii Microsoft și non-Microsoft, Symantec DLP aplică un singur set de politici pentru toate componentele și integrările.

Symantec DLP a fost conceput și adoptat pe scară largă de companii mari deoarece oferă o soluție completă bazată pe gestionarea riscului si satisface nevoile organizațiilor ce pun accent pe protejarea datelor.

Organizațiile care au nevoie de o solutie DLP avansata vor achizitiona o solutie care satisface urmatoarele criterii:

 • Completa: identifica și monitorizeaza informațiile sensibile indiferente de format pe orice mediu de stocare si vector de exfiltrare.
 • Politici: solutia va folosi singur set de politici granulare ce pot atinge majoritatea cerințelor de reglementare existente:industrial, sanatate, financiar, guvernamental.
 • Practica: solutia trebuie sa includa capabilitati precum: politici, alerte, procese, prioritizarea/escaladarea și raportarea pentru a economisi resurse financiare si umane.
 • Informatii: solutia trebuie sa furnizeze context complet cand apare un eveniment pentru ca echipele de securitate sa poata genera un raspuns adecvat.
 • Cost Redus: Solutia trebuie sa aiba un cost direct proportional cu beneficiile pe care le aduce intr-o organizatie.

Contact

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart