Code with Me se lansează public​

Code with Me se lansează public​

JetBrains lansează Code With Me, noul serviciu de programare la distanță și codificare colaborativă. Echipa noastră a primit o mulțime de feedback pozitiv și constructiv de la primii adoptatori și am vrut să le mulțumim pentru sprijin și sugestii. Suntem bucuroși să aflăm cum Code With Me a ajutat echipele să meargă în schimbarea provocatoare a muncii la distanță în timpul pandemiei.

De aceea, am dorit să oferim utilizatorilor acces fără probleme la funcționalitatea Code With Me și am încorporat soluția noastră în majoritatea IDE-urilor bazate pe IntelliJ.

⭐ Cele mai recente versiuni 2021.1 de IntelliJ IDEA (Community și Ultimate), WebStorm, PyCharm (Community și Professional), PhpStorm, CLion, GoLand și RubyMine au Code With Me integrat și gata de utilizare!

Pentru AppCode, Code With Me este disponibil ca un plugin pe care îl puteți descărca de pe Marketplace.

Colaborare

Code With Me conectează echipele la distanță într-un mediu de colaborare bogat în funcții și ajută la creșterea productivității, indiferent unde se află membrii echipei. Funcțiile esențiale IDE, cum ar fi informații inteligente despre cod, navigare și testare unitară la distanță, sunt disponibile participanților în timpul sesiunilor de colaborare. Echipele pot edita simultan codul, depana, urmări modificările cu previzualizări ale diferențelor și se pot urmări reciproc în proiectul partajat. Mesajele audio, video și chat încorporate vor ajuta dezvoltatorii de software să discute întrebări, să își împărtășească cunoștințele și să coopereze mai eficient.

Activarea Code With Me durează doar câteva momente: determinați permisiunile oaspeților dvs. și partajați un link cu aceștia. Colegii dvs. nici nu trebuie să aibă propriul IDE JetBrains instalat – au nevoie doar de un link de invitație pentru a vă alătura sesiunii.

Code With Me are o varietate de setări de securitate care permit gazdei să controleze nivelul de acces la datele proiectului. Nimeni nu poate participa la o sesiune partajată fără aprobarea gazdei. Code With Me comunică printr-un protocol distribuit open-source creat de JetBrains și folosește TLS 1.3 pentru criptarea end-to-end.

Pentru companiile care nu doresc ca traficul lor să iasă în afara rețelei organizației lor, Code With Me are o versiune locală. Serviciul de colaborare poate fi instalat și rulat în siguranță pe o rețea privată. Ești interesat să încerci Code With Me la fața locului? Aflați mai multe despre cum să începeți o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile aici.

Vizionați acest videoclip pentru a vedea caracteristicile de bază ale Code With Me în acțiune:

Contact

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart