IntelliJ IDEA împlinește 20 de ani!

IntelliJ IDEA împlinește 20 de ani!

Sursă – www.jetbrains.com

IntelliJ IDEA a atins o etapă incredibilă – cea de-a 20-a aniversare. Îți vine să crezi că au trecut deja 20 de ani? Gândiți-vă la asta: ne-am lansat produsul atunci când smartphone-urile și rețelele sociale nu erau prezente în viața noastră de zi cu zi, a trebuit să ne uităm la filme pe DVD-uri, iar mașina virtuală Java nici măcar nu devenise open source.
În urmă cu douăzeci de ani, IntelliJ IDEA a fost creată din dorința de a face dezvoltarea o experiență mai productivă și mai plăcută. Astăzi IntelliJ IDEA este folosit și iubit de peste 4 milioane de utilizatori din întreaga lume. Și aceasta nu este o exagerare – avem utilizatori pe fiecare continent, inclusiv în Antarctica.
Ceea ce a început ca unul dintre primele IDE Java cu navigare avansată a codului și refactorizare de cod fiabilă a devenit un IDE cuprinzător cu toate instrumentele cheie și caracteristici utile pentru dezvoltarea software productivă și o suită de alte IDE construite pe platforma IntelliJ. De-a lungul anilor, nu ne-am oprit nicio secundă: evoluăm constant, creăm noi funcții și lustruim cele existente pentru a ne asigura că nevoile utilizatorilor noștri sunt întotdeauna satisfăcute. A fost o călătorie uimitoare până acum. Am realizat și am învățat atât de multe lucruri, ceea ce ne face entuziasmați de inovațiile pe care vi le vor aduce următorii 20 de ani.
Astăzi, dorim să vă mulțumim, utilizatorilor noștri uimitori. Sprijinul și feedback-ul dvs. au fost întotdeauna o sursă reală de inspirație. De asemenea, dorim să mulțumim tuturor dezvoltatorilor care au contribuit la produs atât în ​​trecut, cât și în prezent, inclusiv tuturor colegilor noștri de la JetBrains și tuturor dezvoltatorilor care au trimis vreodată cereri de extragere, au făcut cereri de caracteristici sau au trimis rapoarte de erori. Am parcurs un drum lung împreună și această etapă pare o șansă excelentă de a privi înapoi la plimbarea uimitoare pe care am făcut-o cu toții.
Să continuăm să evoluăm împreună. În următorii 20 de ani … și nu numai

Contact

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart