ITCON 2024: Un Eveniment Esențial pentru Profesioniștii IT din România

ITCON 2024: Un Eveniment Esențial pentru Profesioniștii IT din România

Într-un peisaj IT în continuă evoluție, în care tehnologia este motorul principal al progresului, evenimentele care adună profesioniști din domeniu devin tot mai esențiale pentru dezvoltarea și inovația organizațiilor. În acest context, ITCON 2024 România se remarcă ca unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului pentru profesioniștii IT din întreaga țară.

Găzduit de ManageEngine și Romsym Data, ITCON 2024 este un eveniment ce aduce împreună lideri din industrie, experți tehnici și profesioniști IT pentru a explora cele mai recente tendințe, soluții și provocări din domeniul tehnologic. Anul acesta, ITCON 2024 România promite să fie o experiență de neuitat pentru participanți, oferind o gamă largă de prezentări, sesiuni interactive și oportunități de networking.

ManageEngine, o companie recunoscută la nivel global pentru inovația și excelența în domeniul soluțiilor IT, aduce la eveniment experți tehnici și resurse de înaltă calitate, contribuind la crearea unei atmosfere de învățare și colaborare de prim rang.

Printre temele cheie abordate la ITCON 2024 România se numără:

 • Strategii avansate de management IT și cybersecurity.
 • Inovații în domeniul securității cibernetice și detectarea amenințărilor.
 • Soluții tehnologice pentru optimizarea operațiunilor IT și îmbunătățirea performanței.
 • Tendințe emergente în administrarea și securitatea rețelelor.
 • Oportunități de dezvoltare a competențelor și de networking cu profesioniști din industrie.

Participanții la ITCON 2024 România vor beneficia de o experiență interactivă și captivantă, având ocazia să descopere cele mai recente tehnologii, să își împărtășească experiențele și să stabilească conexiuni valoroase în industrie.

Suntem încântați să găzduim ITCON 2024 în România și să oferim profesioniștilor IT din țară o platformă deosebită pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și pentru a intra în contact cu cele mai noi inovații tehnologice.

Razvan Balint, Business Development Manager, Romsym Data

Contact

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart