Kotlin pe JetBrains Academy: Aflați elementele de bază gratuit sau îmbunătățiți-vă abilitățile

Kotlin pe JetBrains Academy: Aflați elementele de bază gratuit sau îmbunătățiți-vă abilitățile

Astăzi avem vești minunate pentru cursanții care doresc să dezvolte noi abilități de programare – o nouă piesă Kotlin Basics este acum disponibilă pe JetBrains Academy! Acesta oferă toate elementele esențiale Kotlin pentru a vă oferi o senzație pentru acest popular limbaj de programare pe măsură ce construiți aplicații complet funcționale. În calitate de companie din spatele Kotlin, oferim cursanților individuali acces gratuit la pistă!

Dacă aveți deja o cunoștință de Kotlin și doriți să vă dezvoltați abilitățile, avem și ceva pentru dvs. Mulțumită feedback-ului și contribuției elevilor noștri, pista Kotlin Developer tocmai a absolvit Beta! Profitați de această pistă de abonament pentru a vă provoca cu proiecte mai avansate și pentru a dobândi cunoștințe mai aprofundate despre Kotlin.

Datorită modificărilor recente aduse JetBrains Academy, noii utilizatori care aleg să învețe programarea cu piesele noastre gratuite, cum ar fi Kotlin Basics, vor fi repartizați automat în planul gratuit. În acest fel puteți începe să învățați imediat, fără costuri, fără a începe o încercare gratuită. Dacă selectați o piesă de abonament, cum ar fi Kotlin Developer, veți începe o perioadă de încercare gratuită înainte de a lua decizia cu privire la achiziționarea unui abonament. Chiar mai bine, puteți prelungi perioada de încercare gratuită de 7 zile cu până la 2 luni atunci când lucrați la primul dvs. proiect!

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre:

 • De ce să înveți Kotlin?
 • Luați gratuit pista Kotlin Basics
 • Avansați-vă abilitățile de Kotlin cu pista de dezvoltatori Kotlin
De ce să înveți Kotlin?
 
Usor de invatat. Când alegeți o limbă nouă, curba de învățare este întotdeauna un factor. Sintaxa lui Kotlin este ușor de înțeles chiar și pentru începători și aproape fără efort pentru cei cu experiență anterioară în programare.
 
Multiplatform. Deoarece este un limbaj care acceptă ținte multiplatformă, puteți rula Kotlin pe aproape orice dispozitiv în aceste zile, fie că este un PC sau un Mac și, de asemenea, ca cod nativ. De asemenea, puteți reduce timpul petrecut scriind și menținând același cod pentru acele platforme prin partajarea codului Kotlin între ele.
 
Dezvoltare Android. Google a numit Kotlin drept modalitatea preferată de dezvoltare pentru Android. Există mai mult de 3 milioane de aplicații pe Google Play Store și se adaugă mai multe în fiecare zi.
 
Kotlin alăturați-vă astăzi! Pentru a afla cum altfel puteți beneficia de învățarea Kotlin, consultați De ce să învățați Kotlin de la echipa Kotlin. Luați gratuit pista Kotlin Basics Începeți călătoria cu Kotlin este ușor. Înregistrați-vă la JetBrains Academy, alegeți Kotlin Basics, selectați un proiect și începeți să învățați. Pista este disponibilă fără costuri.

Contact

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart