Noul studiu de impact economic realizat de Forrester Consulting

Noul studiu de impact economic realizat de Forrester Consulting

Lucrezi în echipă? Dacă da, știți cât de important este să scrieți, să depanați și să compilați codul într-un singur mediu. Factorii de decizie au nevoie de numere și de raționamente perfecte înainte de a se hotărî să investească într-un IDE care va fi împărtășit de toți membrii echipei.

Dacă intenționați să vă prezentați managerului idei despre cum alegerea corectă a unui IDE poate crește productivitatea întregii echipe, un nou studiu Forrester Consulting Total Economic Impact ™ comandat de JetBrains vă poate ajuta.

Acesta explică de ce IntelliJ IDEA este o investiție care dă roade, oferind rentabilitatea investiției (ROI), creșterea procentuală a productivității dezvoltatorilor și a calității codului și multe alte caracteristici care pot ajuta managerii care doresc să adopte un mediu unic pentru echipele lor de dezvoltare.

Am rezumat studiul de mai jos. Puteți găsi informații mai detaliate pe site-ul nostru web, inclusiv studiul complet descărcabil, cu mai multe statistici și o analiză aprofundată a potențialului impact financiar.

Intervievați

Forrester Consulting a intervievat patru clienți care utilizează IntelliJ IDEA. Ei și-au împărtășit viziunea asupra procesului de dezvoltare din diferite unghiuri, inclusiv perspective tehnice și de afaceri.

Înainte de a lua decizia de a utiliza IntelliJ IDEA, factorii cheie de investiții pentru companii erau ușurința în utilizare și suport pentru funcții eficiente care funcționează fără probleme și fără erori.

Avantajele utilizării IntelliJ IDEA

După ce companiile au început să utilizeze IntelliJ IDEA, au văzut beneficii atât cantitative, cât și calitative, ceea ce a contribuit la reducerea costurilor.

Beneficiile măsurabile includ:

 • Productivitate mai mare a dezvoltatorilo r- Prin o mai bună concentrare, analiză live și recomandări în timp real, dezvoltatorii și-au finalizat munca cu 20% mai repede și cu mai puține întreruperi. Au devenit mai încrezători în scrierea codului cu stil consistent, mai puține bug-uri și excepții, o mai bună referință a bazei de cod existente și multe altele.
 • Calitate îmbunătățită a codului – Cu completarea automată fiabilă a IntelliJ IDEA, instrumentele de revizuire a codului și un depanator încorporat, a devenit mai ușor pentru specialiștii în QA să efectueze teste și pentru dezvoltatori să își revizuiască codul.
 • Productivitate crescută în întreținerea codului -Deoarece calitatea codului a crescut, au existat mai puține bug-uri care riscau să alunece prin QA. Cu mai puține bug-uri a apărut o nevoie redusă de a menține codul și de a remedia problemele atunci când au apărut.
 • Integrare mai rapidă și mai eficientă – A devenit mai ușor îmbarcarea noilor angajați, deoarece produsul oferea o interfață de utilizator cuprinzătoare, fișiere de configurare partajate și ghiduri de stil și șabloane pe care dezvoltatorii se puteau baza în primele săptămâni.

În plus față de aceste beneficii cantitative de rentabilitate, au existat mai multe avantaje calitative. Dezvoltatorii ar putea:

Distribuiți și înțelegeți codul colegilor de echipă mai repede datorită consistenței sale crescute.
Mizați-vă pe recenziile colegiale, care se concentrează mai degrabă pe articole de ansamblu, decât pe erori și probleme banale.
Rezultate

Rezultatele studiului sunt destul de promițătoare! Iată la ce se poate aștepta o companie la trei ani după adoptarea IntelliJ IDEA:

 • Rentabilitatea investiției de 628%
 • 144 de ore salvate per utilizator
 • Beneficiu anual net de 2.027 USD per utilizator

Sperăm că rezultatele acestui studiu pot fi utile pentru organizațiile în care lucrați. Simțiți-vă liber să puneți orice întrebare și să vă împărtășiți părerile în comentarii.

 

Contact

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart