Vă prezentăm JetBrains Academy for Organisations!

Vă prezentăm JetBrains Academy for Organisations!

JetBrains Academy a fost introdus în februarie 2019 și, de atunci, peste 330.000 de studenți pasionați s-au scufundat în Java, Python și alte limbaje de programare în mediul nostru de învățare bazat pe proiecte, integrat cu IDE-urile JetBrains. Suntem extrem de mândri că facem parte dintr-o comunitate atât de grozavă în care oamenii lucrează constant pentru a se îmbunătăți, se provoacă să dobândească noi cunoștințe, să împărtășească experiența lor și să ofere sprijin altor studenți. De la început, am primit, de asemenea, o mulțime de solicitări de la organizații care doresc să-și împuternicească membrii cu experiența de învățare JetBrains Academy, să-și stăpânească cunoștințele de programare și să-i ajute să rămână motivați pentru învățarea pe tot parcursul vieții. Astăzi suntem bucuroși să anunțăm că suntem gata să facem încă un mare pas înainte și să prezentăm JetBrains Academy for Organisations.

JetBrains Academy for Organisations este conceput pentru a oferi companiilor și instituțiilor de învățământ un mod ușor de a oferi JetBrains Academy acces angajaților, contractanților, stagiarilor sau studenților lor.
 
Oferă toate caracteristicile disponibile pentru indivizi, precum și funcționalități suplimentare care permit organizațiilor să administreze procesul de învățare. JetBrains Academy for Organisations vine cu un plan de abonament anual care oferă acces anual nelimitat la JetBrains Academy pentru membrii unei organizații.
 
 
Am dori să ne luăm un moment pentru a răspunde la cele mai frecvente întrebări referitoare la noul plan de abonament.
 • Oferiți abonamente lunare la JetBrains Academy for Organisations? Nu, doar abonamentele anuale sunt disponibile pentru organizații.
 • Există un număr minim de utilizatori pentru acest plan de abonament? Da, organizațiile pot achiziționa nu mai puțin de trei abonamente.
 • Cum își pot gestiona organizațiile abonamentele JetBrains Academy? Oferim acces gratuit JetBrains Academy pentru un utilizator care gestionează abonamentul organizației lor. Vă rugăm să faceți clic aici pentru mai multe detalii.
 • Unde îmi pot lăsa întrebările sau feedback-ul? Vă rugăm să contactați echipa de vânzări cu privire la orice preț sau întrebări de achiziție pe care le aveți.

Dacă doriți să faceți partener cu noi, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și putem discuta despre posibilități.

 
Dacă aveți probleme sau întrebări despre produs, vă rugăm să postați un comentariu aici sau să contactați echipa noastră de asistență. 

Contact

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart