Verificați securitatea site-ului Web cu Acunetix Web Vulnerability Scanner

Verificați securitatea site-ului Web cu Acunetix Web Vulnerability Scanner

Sursă – https://www.acunetix.com/

Acunetix reprezintă unul dintre instrumentele de top de pe piață pentru detectarea vulnerabilităților. Este un instrument ușor de utilizat, dezvoltat continuu de peste un deceniu, evoluând odată cu cele mai recente vulnerabilități și amenințări cibernetice. Este instrumentul preferat de clienți, inclusiv armata SUA, forțele aeriene americane, Barclays Bank, American Express, NIKE și multe altele. Există disponibil atât ca soluție online, cât și ca premisă. Acunetix surclasează produsele concurente, în multe domenii, inclusiv în ceea ce privește viteza, suportul tehnologiilor moderne, cum ar fi aplicațiile Web bogate în HTML5 și JavaScript, posibilitatea de a accesa cu ușurință zonele restricționate, cea mai avansată detectare a vulnerabilităților WordPress și o gamă largă de rapoarte, inclusiv cele pentru conformitate.
– Detectarea SQL Injection, XSS și a peste 3.000 de vulnerabilități Web
– Scanează automat toate site-urile Web, inclusiv HTML5 și JavaScript
– Scanare în cutii gri – crește detectarea, scade numărul falsurilor pozitive
– Managementul integrat al vulnerabilității – prioritizați și controlați amenințările
– Rapoarte cuprinzătoare, disponibile atât pentru directori, cât și pentru dezvoltatori
Pentru mai multe informații, trimiteți-ne un e-mail la adresa romsym@romsym.ro sau contactați-ne telefonic la
+40 21 323 14 31 [Distribuitor Acunetix în România, Moldova, Bulgaria, Serbia]
Acunetix poate face următoarele:
Accesează cu crawl-ere și scanează aplicațiile dvs. Web, detecteză și vă avertizează cu privire la diverse vulnerabilități din rețea, raportează și remediază, printr-o mare varietate de alerte care oferă suport pentru menținerea securității site-ului Web de către un dezvoltator Web, furnizează securitate HTML5, efectuează scanări în profunzime și multe altele …

Contact

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart